Volby do obecních a městských zastupitelstev 2010

Na této stránce vás pravidelně informujeme o aktualitách a zajímavostech z předvolebního dění. Přejete-li si být informováni přímo on-line, můžete se zaregistrovat na našem Facebookovém profilu či na Twitteru.

Pozn.: Zde jsou k vidění nejzajímavější zprávy z jednotlivých měst a zprávy, které se týkají celého kraje. Přejete-li si informace pouze z vašeho města, přejděte prosím na stránku vaší místní organizace TOP 09.

1. 10. 2010

Předvolební akce TOP 09 v Litomyšli

25.9. Pochod rytíře Toulovce ve Vranicích 26.9. setkání s voliči Na Výsluní od 15:00 2.10. dopoledne nohejbalový turnaj 2.10. kontaktní kampaň na náměstí dopoledne 3.10. setkání s voliči Na Výsluní od 15:00 9.10. kontaktní kampaň na náměstí dopoledne9.10. od 14:09 setkání s voliči na městském stadionu Černá hora 10.10. setkání s voliči Na Výsluní od 15:00

Celý článek
29. 9. 2010

Představujeme volební program pro Chrudim

Vážení Chrudimáci, do rukou se vám dostává vize o budoucnosti Chrudimi, kterou vám předkládá chrudimská organizace TOP 09. Je to představa o budoucnosti města dvaceti sedmi Chrudimáků, které spojuje jedna společná věc. Všichni si totiž před jarními parlamentními volbami řekli, stejně jako mnoho z vás, že s českou politikou je něco špatně. Po dvacetileté demokratické historii naší země jsme zjistili, že na politické scéně jsou stále stejní lidé ve stejných stranách, kteří již nedokážou nabídnout nic jiného než vyprázdněné sliby a známosti v podnikatelských kruzích. My však věříme, že politiku je možné dělat i jinak. Věříme tomu, co říkáme a myslíme si, že takové věci, jako je prostá vzájemná mezilidská úcta, péče o budoucnost našich dětí a respekt k odkazu našich předků, dokáže společnost posunout mnohem dál, než nepřeberné sliby politiků z obou částí stranického spektra. Chceme slovo „politika“ zbavit jeho puncu neslušného výrazu, který by se ve slušné společnosti neměl ani vyslovovat. Můžeme odpřisáhnout, že neznáme žádné podnikatele, kterým bychom měli sloužit a nikdo z nás nevlastní firmu, která by si mohla přivydělat na městských zakázkách.  Denně pracujeme vedle vás, v chrudimské nemocnici, školách či kancelářích. Máme jen nadšení z proměny české politiky, která začala na jaře tohoto roku. Nenechme tuto proměnu uvadnout v jejím začátku. Na stránce chrudimské organizace si můžete přečíst volební program pro Chrudim v celém jeho znění.

Celý článek
Nebudeme rozhodovat o budocnosti města podle zájmů podnikatelských skupin
28. 9. 2010

Nebudeme rozhodovat o budocnosti města podle zájmů podnikatelských skupin

říká v rozhovoru pro Chrudimský deník Vladislava Michalová

Na webových stránkách Chrudimského deníku vyšel dlouho očekávaný rozhovor s lídrem chrudimské kandidátky TOP 09, Vladislavou Michalovou. V neformálním rozhovoru se dozvíme nejenom co podle TOP 09 Chrudim potřebuje po volbách nejvíce, ale také například název oblíbené knihy Vladislavy Michalové. Znění celého článku naleznete zde.

Celý článek
Degustace programu TOP 09
25. 9. 2010

Degustace programu TOP 09

Ochtunejte program pro Chrudim

Ve čtvrtek 23. září 2010 v Chrudimi proběhla netradiční předvolební akce s názvem "Degustace volebního programu TOP 09 pro Chrudim". Kandidáti do městského zastupitelstva zde představovali svou vizi o vedení Chrudimi pro příští čtyři roky a zároveň mohli návštěvníci akce ochutnat značková vína s doprovodným slovem znalkyně vín, paní Imrichové. Celá akce proběhla v Baru Polosport u lávky přes Chrudimku. Všichni návštěvníci odcházeli domů obohaceni nejenom o výjimečný chuťový zážitek, ale také o setkání s novými lidmi a také s přesvědčením, že i mezi kandidáty do zastupitelstva Chrudimi lze v těchto volbách najít lidi se zajímavou vizí, kteří se cítí odpovědní budoucnosti svého města a ne podnikatelským skupinám. Nestihli jste degustaci programu? Nevadí- pro velký úspěch si celé setkání zopakujeme 7. října na stejném místě. A volební program TOP 09 pro Chrudim už můžete okoštovat i na stránkách chrudimské TOP 09.

Celý článek

Devět důvodů proč volit TOP 09 v Poličce

volební program pro volby do městského zastupitelstva

TRADICE, z nichž vycházíme: Úcta člověka k člověku, poctivost a pracovitost, respekt k soukromému vlastnictví a jeho nedotknutelnost, zákony odpovídající morálce a etice, respekt k přírodě a historii.   ODPOVĚDNOST, kterou prosazujeme: Občan je odpovědný za sebe a svoji rodinu. Rodina je prvořadou sociální záchrannou sítí; obec, resp. stát nastupuje až po vyčerpání jiných možností. Solidarita plyne z morálky a svobodné vůle. Politik se stará především o zájem občanů a je plně odpovědný za svá rozhodnutí, v plné míře pak nese i důsledky těchto rozhodnutí.   PROSPERITA, k níž směřujeme: Prosperita státu vychází z prosperity jednotlivce, rodiny a firem, která spočívá v ekonomické svobodě. Stát se nezadlužuje, dokáže-li odpovědně hospodařit s objemem finančních prostředků, který mu svěřili občané.

Celý článek

Program pro komunální volby 2010

15. a 16. října 2010

„Také máte děti?“ „Otevřeně s nimi diskutujete o jejich problémech?“ „Pomozte nám i pro ně tvořit Svitavy krásné, nezadlužené a zodpovědně spravované.“ Vážení občané, jsme tým, který chápe veřejnou službu jako službu svobodnému člověku, občanovi státu, města, obce. Za své činy jsme odpovědni nejenom právním zákonům, ale i zákonům morálky, mravnosti a etiky, které vyznáváme. Naším mottem je Tradice, Odpovědnost, Prosperita, proto jsme se rozhodli založit městskou organizaci TOP 09 ve Svitavách a pomoci dalšímu rozvoji města. Máme za to, že občané, kteří volí své zástupce, mají právo být včas, pravidelně a nezkresleně informováni o všech záležitostech města a mají právo se k nim vyjádřit. Lidé zvolení do čela radnice by měli stát o názory svých občanů, rozhodují přece o tom, jaké podmínky pro jejich život budují. Proto by měli s lidmi více hovořit a zapojit je do rozhodování. Výsledkem pak bude atmosféra důvěry, ve které se lépe žije všem. Takto bychom chtěli ve vedení města pracovat my, pokud nám pomůžete. Společně s námi rozhodujte o důležitých investicích a pomozte nám řešit klíčové otázky města. Nechceme Vám slibovat, že v celém městě budou ihned rovné chodníky a silnice, celoročně fungující městská doprava apod. Budeme prosazovat takové projekty, které je obec schopna financovat. Projekty, které zpříjemní život nám všem, i našim dětem. Děkujeme všem, kteří nás podporují, i Vám, kteří jste se rozhodli společně s námi kandidovat v komunálních volbách v roce 2010. Vážení občané, vážíme si Vašich názorů a připomínek. Prosazujte společně s námi náš program.

Celý článek
Představujeme TOP lídry- Jan Večeřa
24. 9. 2010

Představujeme TOP lídry- Jan Večeřa

Lídr kandidátky v Poličce

Více o Janu Večeřovi a jeho vizi pro Poličku se dozvíte v jeho profilu.

Celý článek
23. 9. 2010

Kultura, zábava, sport

Top 09 v Chrasti – budeme podporovat: Vytvoření víceúčelových prostor pro kulturní vyžití obyvatelstva Vybudování celodenně veřejně přístupného dětského hřiště zejména pro předškoláky Zajištění klubových prostor pro teenagery ( volnočasové aktivity) Podpora a rozvoj kultury pro všechny věkové skupiny občanů města Využití nádvoří zámku a zámecké zahrady pro kulturní akce Využívání venkovního hřiště u haly ZŠ bezplatně pro veřejnost Podpora a bezplatná propagace akcí pořádaných ve městě a v místních částech nebo chrasteckými spolky v jiných místech ( např. divadelní spolek) Pružnější získávání účelových příspěvků pro spolky, občanská sdružení a neziskové organizace.

Celý článek
21. 9. 2010

Bezpečnost a doprava

Top 09 v Chrasti – budeme podporovat: Rozšíření a nová úprava stávajících přechodů pro chodce (důraz na větší bezpečnost chodců) a posouzení celkové dopravní situace v regionu s možností následných úprav Zvýšený dohled nad dodržováním povolené rychlostí, případně omezení rychlosti vozidel při průjezdu městem a obcemi (zejména v městě Chrast a obci Podlažice) Zvýšení počtu parkovacích míst (hlavně v centru města Chrast) Zvýšení počtu a viditelnější označení již vyhrazených parkovacích míst pro zdravotně a tělesně postižené (problematika náměstí a polikliniky v městě Chrast) Omezení pití alkoholu a užívání návykových látek na veřejně přístupných místech, zejména na náměstí v Chrasti, boj proti vandalismu a drobné kriminalitě Maximální podpora činností složek Integrovaného záchranného systému České republiky

Celý článek

Kandidátní listina

Skuteč

Kandidátní listina do městského zastupitelstva pro Skuteč

Celý článek
1 2 3 4
Články 11 - 20 z 35
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme