Volby do obecních a městských zastupitelstev 2010

Na této stránce vás pravidelně informujeme o aktualitách a zajímavostech z předvolebního dění. Přejete-li si být informováni přímo on-line, můžete se zaregistrovat na našem Facebookovém profilu či na Twitteru.

Pozn.: Zde jsou k vidění nejzajímavější zprávy z jednotlivých měst a zprávy, které se týkají celého kraje. Přejete-li si informace pouze z vašeho města, přejděte prosím na stránku vaší místní organizace TOP 09.

TOP 09 v Holicích představuje své kandidáty pro volby do městského zastupitelstva
18. 8. 2010

TOP 09 v Holicích představuje své kandidáty pro volby do městského zastupitelstva

Vážení spoluobčané, dovolte nám, abychom vás informovali, že v červnu 2010 byla založena místní organizace TOP 09 – Holice pro region Holicko. Její členové se budou ucházet o váš hlas v podzimních volbách do městského zastupitelstva.

Celý článek
Ředitel pardubické filharmonie Vojtěch Stříteský se stal lídrem kandidátky TOP 09 v Litomyšli
11. 8. 2010

Ředitel pardubické filharmonie Vojtěch Stříteský se stal lídrem kandidátky TOP 09 v Litomyšli

Lídrem kandidátní listiny TOP 09 v Litomyšli se stal dlouholetý umělecký ředitel prestižního mezinárodního festivalu Smetanova Litomyšl a zároveň nynější ředitel Komorní filharmonie Pardubice, Vojtěch Stříteský. TOP 09 tak znovu dokázala, že dokáže do svých řad přitáhnout osobnosti veřejného života, jímž není lhostejná budoucnost měst České republiky.

Celý článek
Chrudimská TOP 09 představuje svou kandidátku
7. 8. 2010

Chrudimská TOP 09 představuje svou kandidátku

Více než dva měsíce před volbami do městského zastupitelstva TOP 09 v Chrudimi oficiálně představuje svou kandidátní listinu. Ve druhém největším městě Pardubického kraje TOP 09 úspěšně naplnila celou kandidátku, čítající celkem 27 lidí. Ve většině případů jde o mladé, aktivní lidi, kteří za sebou nemají žádné větší politické angažmá, ovšem se společným zájmem o odpovědnou a konzervativní politiku se rozhodli se pokusit změnit chrudimskou politickou scénu. Lídrem kandidátky se stala předsedkyně chrudimské TOP 09 a zároveň i členka celostátního výkonného výboru strany, Vladislava Michalová.

Celý článek
19. 7. 2010

V komunálních volbách bude TOP 09 v kraji kandidovat ve více než 20 městech a obcích

Sestavování kandidátních listin se blíží ke zdárnému konci

Pondělní zasedání krajského výboru TOP 09 přineslo novou naději pro obrodu komunální politiky v Pardubickém kraji. Podle zpráv z tohoto zasedání totiž právě vznikají kandidátky pro komunální volby nejenom ve všech sedmi místních organizacích kraje, ale i v další více jak desítce měst a obcí. Na možnost volit kandidáty TOP 09 se tak na podzim mohou těšit nejenom ve všech okresních městech, ale také například ve Slatiňanech, v Litomyšli, ale také například ve Skutči či v Chocni.

Celý článek
Sestavování kandidátky je v plném proudu
18. 7. 2010

Sestavování kandidátky je v plném proudu

TOP 09 v Chrudimi bude kandidovat do městského zastupitelstva

Zatímco si valná většina chrudimáků užívá zaslouženého volna na vysluněném koupališti či ještě lépe někde na mořském břehu, členové místní organizace TOP 09 v Chrudimi mají v posledních týdnech trochu jiné starosti. Uzávěrka, do které je nutné odevzdat kandidátní listiny pro volby do městského zastupitelstva se totiž neúprosně blíží...

Celý článek
1 2 3 4
Články 31 - 35 z 35
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme