Ing. Zdeněk Juračka
16. 3. 2012

Ing. Zdeněk Juračka

kandiduje do senátu

Prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR Ing. Zdeněk Juračka je dalším známým jménem v boji o senátorské křeslo v senátním obvodu č. 44 Chrudim, Havlíčkův Brod. Do podzimních voleb jde jako nezávislý kandidát s podporou TOP 09 a Starostů.

Celý článek
19. 10. 2010

Profesor Jiří Málek získal 18,2 procenta hlasů v prvním kole voleb do Senátu

TOP 09 gratuluje Jiřímu Málkovi ke třetímu místu při volbách do Senátu. Podařilo se mu získat více hlasů, nežli obdržel dosavadní pardubický senátor Jiří Stříteský, který skončil na čtvrtém místě se ziskem 15,3 procent hlasů. Bohužel i úctyhodných 18 procent získaných hlasů profesoru Málkovi nestačilo k postupu do druhého kola voleb. Pro toto kolo hlasování se proto TOP 09 rozhodla podpořit kandidátku Miluši Horskou. Její profil a důležitá fakta o její kampani si můžete přečíst na jejím webu www.milusehorska.cz

Celý článek

TOP 9 priorit Ludmily Müllerové pro Ústeckoorlicko

Rozpočtové určení daní ve prospěch venkova, revitalizace chátrajících kulturních domů a sportovišť a údržba státních komunikací jsou jen tři z 9 témat Ludmily Müllerové. Více v článku.

Celý článek
Ludmila Müllerová: Porcování medvěda? Znám lepší pomoc regionům
30. 8. 2010

Ludmila Müllerová: Porcování medvěda? Znám lepší pomoc regionům

Vidím práci senátora spíše v tom, že řeší problémy svého regionu tím, že chodí a otvírá dveře potřebných úřadů, dokáže nasměrovat konkrétního občana či starostu.

Celý článek
Daň z hlavy nikdo nechystá
13. 8. 2010

Daň z hlavy nikdo nechystá

Reakce Ludmily Müllerové na článek Petra Uhla

Petr Uhl v žádném případě nemůže hovořit o „nesolidárním, feudálním přístupu vlády“ či o „odírání lidí“. Daň z hlavy vláda nechystá a slova o  návratu feudalismu naprosto neplatí.

Celý článek
TOP 09 představuje své kandidáty pro volby do Senátu

TOP 09 představuje své kandidáty pro volby do Senátu

Pro Pardubice i Ústí nad Orlicí již TOP 09 zná jména svých kandidátů. Jsou jimi senátorka Ludmila Müllerová a bývalý univerzitní rektor Jiří Málek

V Ústí nad Orlicí bude své křeslo v barvách TOP 09 obhajovat zdejší současná senátorka, Ing. Ludmila Müllerová. V obvodu Pardubice bude TOP 09 aktivně podporovat v boji o senátorské křeslo bývalého rektora Univerzity Pardubice, profesora Jiřího Málka.

Celý článek
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme