Volby do obecních a městských zastupitelstev 2010

Na této stránce vás pravidelně informujeme o aktualitách a zajímavostech z předvolebního dění. Přejete-li si být informováni přímo on-line, můžete se zaregistrovat na našem Facebookovém profilu či na Twitteru.

Pozn.: Zde jsou k vidění nejzajímavější zprávy z jednotlivých měst a zprávy, které se týkají celého kraje. Přejete-li si informace pouze z vašeho města, přejděte prosím na stránku vaší místní organizace TOP 09.

Představujeme TOP lídry- Jan Němec
21. 9. 2010

Představujeme TOP lídry- Jan Němec

Lídr kandidátky v Pardubicích

Více o Janu Němcovi a jeho vizi pro Pardubice se dozvíte v jeho profilu.

Celý článek

Volební program

Skuteč

Podrobný předvolební program TOP 09 pro Skuteč

Celý článek

Volební program pro Moravskou Třebovou

Vážení spoluobčané, politická strana TOP09 je konzervativní demokratickou stranou , jejíž základní myšlenkou je dodržování základních práv a svobod,  prosazování principů svobodného trhu, podpora sociální odpovědnosti občanů i firem, zachování kulturního dědictví a ochrany životního prostředí. Mezi naše základní priority patří zdravé finanční hospodaření města, transparentní výběrová řízení a trvalé zlepšování životních podmínek občanů města. V návaznosti na tyto priority Vám představujeme náš program, který budeme prosazovat v rámci komunální politiky v příštím období.     Tradice využívající kulturního dědictví  k propagaci města a současně nabízející kulturní a sportovní vyžití občanů i turistů   pokračovat v obnově kulturních památek města a křížového vrchu vybudovat víceúčelového hřiště v lokalitě Pod Zámkem pro I. ZŠ a  III. ZŠ revitalizovat část města – prostředí bývalé Městské tržnice vybudovat Víceúčelový sál Odpovědnost za zajištění příjemného prostředí pro občana s odpovídající sociální, zdravotní  a vzdělávací infrastrukturou pokračovat v budování moderní a otevřené veřejné správě a zapojování občanů do rozhodování ve městě dokončit revitalizaci sídliště Západní obnovit městský park s cílem vytvořit příjemné prostředí pro relaxaci občanů vytvořit odpočinkovou zónu u autobusového nádraží místo hřiště u I. ZŠ zvyšovat kvalitu a čistotu veřejných ploch včetně veřejné zeleně vybudovat vsypovou loučku na hřbitově, jako alternativu pohřbívání zesnulých podporovat vzdělávací a volnočasové podmínky dětí a mládeže podporovat systém sociálních služeb pro všechny skupiny obyvatel Prosperita občanů a firem znamenající ekonomický rozvoj města a tím i zvyšování životní úrovně občanů spolupracovat s Úřadem práce při realizaci rekvalifikačních kurzů, příprava nové průmyslové zóny, zlepšit vzhled příjezdových komunikací do města a pokračovat v obnově chodníků zvýšit bezpečnost chodců - vybudovat zpomalovací retardéry a zóny s předností pro chodce vybudovat infrastrukturu pro výstavbu rodinných domků ve spolupráci se Sdružením obcí MTJ realizovat výstavbu cyklostezek

Celý článek
Choceň- město mnoha tváří
18. 9. 2010

Choceň- město mnoha tváří

Fotografická soutěž pořádaná TOP 09

Celý článek
17. 9. 2010

Pardubická TOP 09 představila svůj volební program

Devět důvodů, proč volit TOP 09 v Pardubicích

Ve čtvrtek 16. září byl oficiálně představen volební program pro volby do městského zastupitelstva v Pardubicích. V symbolickcý devíti bodech kandidáti v čele s lídrem Janem Němcem představili svou vizi, jak vést Pardubický magistrát po dobu příštích čtyř let. Jednotlivé body zahrnují různé oblasti života, na které by město Pardubice mělo podle TOP 09 klást největší důraz. Program se věnuje jak způsobu, jak zeštíhlit a zlevnit provoz pardubického magistrátu, tak například i ekologii či podpoře kultury a sportu. Znění celého programu si můžete přečíst na stránkách pardubické MO.

Celý článek
Setkání kandidátů TOP 09 do zastupitelstva Poličky
7. 9. 2010

Setkání kandidátů TOP 09 do zastupitelstva Poličky

V Poličce se 6. 9. 2010 uskutečnilo setkání kandidátů do zdejšího zastupitelstva. Kandidáti nově vzniklé místní organizace TOP 09 se sešli zejména proto, aby prodiskutovali konečnou podobu volebního programu, na který se obyvatelé Poličky mohou těšit již v nejbližší době.

Celý článek
Volební program TOP 09 v Holicích
4. 9. 2010

Volební program TOP 09 v Holicích

Vážení voliči, nabízíme vám program strany TOP 09 pro Holice, který jsme sestavili s přesvědčením, že si naše město zaslouží vyřešení mnoha palčivých míst. Ačkoliv bychom sami uvítali stavbu koupaliště, adrenalinového parku, či jiného investičně náročného projektu, chceme zůstat nohama na zemi. Stačí totiž opustit centrum města a hned vidíme rozbité chodníky, vytlučené silnice a mnohde i nepořádek. Podívejme se na webové stránky města a na první pohled je zřejmé, že informovanost občanů jaksi pokulhává. Mnoho objektů v majetku města stále čeká na rekonstrukci a ZUŠ kvůli tomu hrozí provizorní režim. Z těchto a dalších důvodů se chceme v následujícím volebním období zaměřit především na řešení každodenních problémů občanů města Holic. Velký důraz klademe na stoprocentně efektivní a transparentní fungování městských institucí. Teprve poté bude možné přemýšlet o atraktivnějších cílech a přijdou na řadu zvučně znějící projekty. http://www.topholice.cz/volby-do-zastupitelstva-holic-2010/volebni-program/

Celý článek

Kandidátka a program TOP 09 v Chrasti

Vážení spoluobčané, opět nastává období, v němž se budete rozhodovat o tom, koho zvolíte do obecního zastupitelstva města Chrasti. Je pravdou, že zastupujeme politickou stranu relativně velmi mladou. Na druhou stranu TOP 09 i přes svoje mládí v současné době zastává jednu z nejdůležitějších pozic v našem státě. Nicméně se domníváme, že komunální politika je především o lidech, kteří s námi žijí v tom kterém městě či obci. Práci v obecním zastupitelstvu vnímáme jako velmi zodpovědnou a náročnou službu našim spoluobčanům. Věříme, že vyřešíme většinu tíživých problémů v Chrasti a přilehlých obcích. Kandidátní listina naší místní organizace je převážně složena z Vašich spoluobčanů, kteří se dosud nijak nepodíleli na politickém životě našeho města.

Celý článek

TOP09 v Chrasti

Vážení spoluobčané, letošní rok je opět rokem parlamentních a komunálních voleb. Protože volby jsou prakticky jedinou možností, kdy může občan zasáhnout do rozvoje státu i města, je třeba tomuto aktu věnovat patřičnou pozornost. Když jsme s kolegy, kamarády a známými řešili otázku, komu v následujících komunálních volbách dát hlas, zjistili jsme, že v podstatě nevíme, koho volit. Ne proto, že bychom v Chrasti neměli dostatek více či méně politických uskupení, ale především proto, že s řadou rozhodnutí, která zde byla v minulosti učiněna, se jen těžko ztotožňujeme. A tak jsme stáli před problémem, zda se zařadit do skupiny lidí, co si u piva stěžují na poměry, nebo zda se nějakým aktivním způsobem zapojit a pomoci při rozvoji města.

Celý článek
Volební program TOP 09 v Holicích bude brzy představen
26. 8. 2010

Volební program TOP 09 v Holicích bude brzy představen

Vážení spoluobčané, místní organizace strany TOP 09 v Holicích vám představuje své priority a cíle pro komunální volby do místního zastupitelstva. Ve volbách se bude rozhodovat o budoucnosti našeho města a okolí na další čtyřleté volební období. Půjde o to, zda se nám podaří společnými silami prosadit potřebné změny, odstranit privilegované provazby určité skupiny lidí, kteří tu již léta rozhodují a zejména zajistit rozvoj města a kvality života všech jejích občanů a návštěvníků. Obracíme se na všechny spoluobčany, které trápí přetrvávající situace v Holicích a chtějí změnu. Cílem programu TOP 09 v Holicích nejsou sliby, které nebudeme moci splnit a ani sliby, na které chceme lacině lákat nerozhodné voliče. Cílem je otevřenost, ohleduplné a přátelské prostředí mezi občany a zvolenými zastupiteli, pocit bezpečí a právo na nezkreslené informace.

Celý článek
1 2 3 4
Články 21 - 30 z 35
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme