Kunert: Senát není divadlo

Efektivní protihluková opatření, omezení necitlivé výs­tavby devel­op­er­ských pro­jektů, lepší životní úroveň seniorů inten­zivnější nabídkou terén­ních a ambu­lant­ních služeb nebo transparentní finan­cov­ání sportu. To jsou některé z hlavních bodů volebního programu, se kterými vstupuje Ladislav Kunert, kandidát TOP 09 na senátora v Praze 4, do boje.

24. 9. 2012

Jedná se o témata, která jsou aktuální a která ovlivňují každodenní život obyvatel nejen na Praze 4. Nechci být politikem k ničemu a neslibuji nesplnitelné. Vím, že poli­tika není divadlo, má se dělat poc­tivě, naplno a ne jako melouch,“ řekl Ladislav Kunert, kterému bylo ve volebním obvodě č. 20 přiřazeno číslo 1 mezi tamními kandidáty. „Jako senátor bych se chtěl věnovat těmto a dalším kauzám na maximum, a proto budu prosazo­vat zákony potřebné pro občany,“ uvedl Kunert, který na Praze 4 vykonává pozici předsedy kon­trol­ního výboru a kterému je místní problematika velmi známa.

Úpravy staveb­ního zákona s větším zře­telem na okolní zás­tavbu a zákona o ochraně veřejného zdraví, který ochrání občany postižené hlukem, jsou změny, které občané skutečně potřebují,“ doplnil Kunert konkrétní příklady z praxe.

Ladislav Kunert
kandidát na senátora za Prahu

V Praze 24. 9. 2012

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme