× Pohněme s tím. Společně!

Luděk Mikulecký

Kandidát do Senátu za obvod č. 56 - Břeclav

Luděk Mikulecký se narodil 9. prosince 1964 v Hustopečích u Brna. Po absolvování gymnázia v Hustopečích studoval na Vysoké škole dopravy a spojů v Žilině, kterou ukončil získáním titulu Ing. v roce 1988. V letech 2006 až 2008 dodělával postgraduální vzdělání na Masarykově univerzitě v Brně.

V roce 1983 začal pracovat jako strojírenský dělník v podniku Plynokov Hustopeče. V roce 1988 se přes pozici závozníka a posléze asistenta ve státním podniku ČSAD Brno dostal v roce 1990 na místo mistra II. dopravní. V roce 1992 se stal vedoucím technického úseku a v letech 1994 až 2002 byl ředitelem a posléze generálním ředitelem společnosti BORS Břeclav. a. s. V roce 2003 působil ve stejné společnosti na pozici asistenta generálního ředitele. Od roku 2003 dosud je poradcem pro strategii a rozvoj společnosti. Od roku 1994 dodnes je také předsedou představenstva akciové společnosti.

Mimo své zaměstnání se Ladislav Mikulecký působil také jako člen a místopředseda OHK Břeclav, a to v letech 1996 až 2004. V letech 1996 až 2000 byl členem dopravní komise zřízeném při Městském úřadu v Břeclavi.V roce 2000 byl na tyři roky zvolen členem zastupitelstva Jihomoravského kraje. Zastával post místopředsedy Finančního výboru, a byl také člen dopravní komise.

Je podruhé ženatý, z prvního manželství má syna Davida.

Rozhovory a komentáře

Mikulecký: Podpořím tvorbu pracovních míst a sport

2. 10. 2012
Kandidát do Senátu Luděk Mikulecký nejde do senátní kampaně s "prázdnýma rukama". Má co nabídnout. Zkušenosti z vedení úspěšné firmy, či vlastní fond podporující mladé sportovce, do kterého by vložil i svůj senátorský plat.

Jeho kraj je rozkradený, zahájila TOP 09 kampaň v Rathově Hostivici

30. 8. 2012
TOP 09 se Starosty a nezávislými si pro zahájení předvolební kampaně vybraly rozpálené hostivické náměstí.
Číst více

Do Senátu kandidují rektor, šéf družstev i podnikatel

15. 3. 2012
Další kandidáty do podzimních senátních voleb dnes potvrdil Výkonný výbor TOP 09. Trojice osobností, kterou podpoří TOP 09 společně s hnutím STAN, se bude ucházet o hlasy voličů v Brně, na Chrudimsku a Břeclavsku.

Do Senátu chce i Mikulecký

9. 3. 2012
Luděk Mikulecký je pátým známým jménem v boji o senátorské křeslo na Břeclavsku. Do podzimních voleb jde jako nezávislý kandidát s podporou TOP 09 a Starostů.

Volby:
2012 senát - 56 - Břeclav: Luděk Mikulecký