MUDr. Marek Slabý, MBA, LL.M.

Kandidát do Senátu za obvod č. 13 - Tábor (za hnutí Tábor 2020)

Jmenuji se Marek Slabý a narodil jsem se 10. března 1965 v Táboře. Jsem Jihočech, ředitel záchranné zdravotnické služby Jihočeského kraje a rozhodl jsem se kandidovat v letošních senátních volbách.

Jako lékař záchranky jsem tu za třicet let zasahoval v tisících domácností ve chvílích, kdy někdo z Vašich blízkých bojoval o život nebo potřeboval pomoct. Znám proto nejen Tábor, ale velmi dobře i problémy Vás z menších měst i menších obcí od Orlíku po Pacov a od Vožicka po Bechyňsko.

Jsem členem mnoha expertních lékařských skupin. Například od roku 2009 jsem prezidentem Asociace zdravotnických záchranných služeb ČR, jsem členem Akreditační komise Ministerstva zdravotnictví pro obor Urgentní medicína, členem výboru Společnosti urgentní medicíny a medicíny katastrof ČLS JEP aj. Od roku 2005 jsem členem Bezpečnostní rady kraje. 16 let jsem vyučoval na Zdravotně sociální fakultě Jihočeské univerzity. Od roku 2007 do roku 2021 jsem působil v oboru Anesteziologie a resuscitace a urgentní medicína jako soudní znalec. Pravidelně publikuji v odborných časopisech. Za svou práci jsem obdržel několik vyznamenání a ocenění.

Od roku 2002 jsem také zastupitelem města Tábor, a to jako nestraník za hnutí Tábor 2020. V letech 2008 až 2010 jsem byl v radě města.

Ve volných chvílích se zajímám o historická vozidla (jsem členem několika klubů), cykloturistiku, literaturu, historii a umění.

Jsem přesvědčen, že svoje dlouholeté zkušenosti ve zdravotnictví, sociální oblasti, krizovém řízení, ale i v komunální a celostátní politice dokážu i v Senátu využít ve prospěch obyvatel Táborska a širokého okolí.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme