Ředitel ZZS JČK Marek Slabý je táborským kandidátem do Senátu

31. 5. 2022

Jmenuji se Marek Slabý, jsem Jihočech, lékař záchranné zdravotnické služby a rozhodl jsem se kandidovat v letošních senátních volbách za koalici SPOLU a hnutí Tábor 2020. Jsem přesvědčen, že svoje dlouholeté zkušenosti ve zdravotnictví, sociální oblasti, krizovém řízení, ale i v komunální a celostátní politice dokážu i v Senátu využít ve prospěch obyvatel Táborska a širokého okolí.

Pomoc lidem, angažovanost ve věcech veřejných a podporu slabších jsem vždy považoval za samozřejmost a vlastně i potřebu a nějak to ke mě patří. Stejně jako já patřím sem k nám na Táborsko. Tady jsem prožil celý život. Jako lékař záchranky jsem tu za třicet let zasahoval v tisících domácností ve chvílích, kdy někdo z vašich blízkých bojoval o život nebo potřeboval pomoct. Znám proto nejen Tábor, ale velmi dobře i problémy Vás z menších měst i menších obcí od Orlíku po Pacov a od Vožicka po Bechyňsko.  

Jako ředitel krajské záchranky jsem taky často musel jednat v Praze na ministerstvu, v parlamentu i v Senátu. A vím, jak je důležité, aby tam někdo hájil zájmy nás Jihočechů. Proto jsem se rozhodl kandidovat a pokud mi dáte Vaši důvěru, budu v Senátu pracovat na tom, aby se nám tady na Táborsku žilo co nejlépe.

MUDr. Marek Slabý, MBA, LL.M.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme