9. 5. 2010

     Druhá květnová neděle patří tradičně svátku všech maminek. Aby si letos svůj svátek maminky opravdu užily, připravila pro ně naše regionální organizace TOP 09 v Praze 9 příjemnou akci v parku Podviní ve Vysočanech.

     Akce samotná začala ve 13 hodin , ale první návštěvníci se začali scházet už dříve. Díky krásnému počasí, které bylo jak na objednávku, a úžasnému okolí parku bylo při zahájení už docela plno. Ve 13 hodin všechny přítomné uvítal jménem TOP 09 Praha 9 Marek Doležal a Martin Kalvach a program odstartoval Walda Matuška Revival první sérií písniček Waldemara Matušky.  Na podiu posléze vystoupili pražští kandidáti TOP 09 do PS ČR, kteří pak živě diskutovali a odpovídali na dotazy návštěvníků..

     Pro děti, které přišly s rodiči, byly připraveny dětské soutěže o sladké ceny, nafukovací skákací hrad a velmi oblíbené malování na obličej, kde okamžitě stála dlouhá fronta. Všechny maminky dostaly kytku, mohly ochutnat vzorky francouzských vín a zaposlouchat se do známých hitů Waldemara Matušky,. Nezapomnělo se ani na tatínky, kterým rozhodně přišel k chuti skvělý guláš.

     I přesto, že akce byla hlavně věnována dni matek, nakonec vlastně byla pro všechny naše příznivce a podporovatele a doufáme, že se všichni se dobře bavili a odcházeli spokojeni, tedy že akce TOP 09 Prahy 9 se vydařila.

Ing. Marek Doležal 1.místopředseda regionální organizace TOP 09 Prahy 9
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme