PRAHA 15, PRAHA 22

AKTUALITY

PODÍVEJTE SE NA NAŠE NOVÉ STRÁNKY:  NAŠE 15  NEBO NA NÁŠ FACEBOOK  ZDE

Vážení spoluobčané, sousedé, známí, milí přátelé,

potkáváme se náhodně v naší městské části, v domech, ve kterých bydlíme, na ulicích, v obchodech nebo jiných zařízeních, trávíme společně chvíle při různých společenských, kulturních nebo sportovních akcích. Při těchto příležitostech mezi sebou v každodenním shonu často prohodíme pouze několik slov a jenom výjimečně si popovídáme o věcech, které nás buď těší, nebo trápí. Každý z nás je určitým způsobem uzavřenou jednotkou, která se zabývá zejména tím, co je nejdůležitější z osobního nebo rodinného hlediska. To je přirozeně rozhodující a naprosto v pořádku.

Je tady ale i širší okolí – prostředí naší městské části, které nám také vymezuje určité podmínky pro náš život, práci i volný čas. A právě toto naše společné prostředí je důvodem, pro který se na Vás tímto způsobem obracíme.

Blíží se volby a ti z nás, kterým nejsou lhostejné poměry v našem městě a jeho městské části, půjdou zvolit své zastupitele, kterým důvěřují. Rádi bychom byli jedněmi z těch, kteří tuto důvěru od Vás dostanou. Nabízíme Vám možnost být Vašim hlasem při řešení společných problémů – být

Vašimi lidmi na radnici Prahy 15

Samosprávná zastupitelská demokracie – to pro nás nejsou jenom prázdná slova. Chtěli bychom Vám být nápomocni, kdykoliv to budete považovat za potřebné. V končícím volebním období se některým z nás, působícím v Zastupitelstvu Prahy 15, přímá setkání s občany nesmírně osvědčila. Byla nám inspirací i poučením a v případě úspěšného řešení i oboustranným zadostiučiněním.

Základní zásady, které bychom chtěli spolu s dalšími občany uplatňovat při proměně naší městské části v příjemný domov nás všech, jsou tyto:

• Řešit věci veřejné v zájmu a ku prospěchu občanů
  • Zlepšovat naše podmínky bydlení a spolužití
  • Zpříjemnit životní prostředí v jakém žijeme
  • Prosazovat zkvalitnění a zrychlení veřejné dopravy do centra
  • Podporovat drobné podnikání, vzdělávání a jiné prospěšné aktivity

Nepochybujeme o tom, že Vás napadá řada dalších věcí, které považujete za důležité, i řada cest, jak k jejich řešení dospět. Proto Vás tímto chceme požádat nejen o podporu, ale také o nápady a podněty. Pokud přijmete tuto naši nabídku a rozhodnete se dát nám svůj hlas, vyjádřete, prosím, tuto svoji volbu označením a odevzdáním volebního lístku s názvem

TOP 09 a Naše 15 s podporou STAN

Naším upřímným přáním i závazkem vůči Vám je, aby bylo brzo znát, že se nám realizace uvedených zásad daří, a že námi dané slovo není jenom planý předvolební slib.

Kandidáti do Zastupitelstva Prahy 15 za TOP 09 a občanské sdružení Naše 15 podporováni hnutím Starostové a Nezávislí

PODÍVEJTE SE NA NAŠE NOVÉ STRÁNKY:  NAŠE 15  NEBO NA NÁŠ FACEBOOK  ZDE

TOP 09 umí řešit problémy Městské části Praha 15

Zlepšení intervalu autobusové linky 177 ve směru z Košíku na Skalku
Číst více

Zastupitelé ani zaměstnanci úřadu Prahy 15 přece nejsou žádní podvodníci!

Předvolební tah se Zeleným na Praze 15 hrubě nepovedl

Pražská TOPka zvolila nové vedení

Děkujeme voličům

29. 5. 2010
Voleb se zúčastnilo 62,6 % voličů. TOP 09 získala 16,7 % hlasů a 41 mandátů. Všem lidem, kteří zodpovědně přišli k volbám, a zejména těm, kteří volili TOP 09, srdečně děkujeme. Náš výsledek je i Vašim výsledkem. Děkujeme za podporu.

PRAHA 15

je městská část na jihovýchodě hlavního města Prahy, která se rozkládá na ploše 1025 ha a poskytuje bydlení pro téměř 33 tisíc obyvatel. Městská část je tvořena katastrálními územími Hostivař a Horní Měcholupy, které jsou organizačně spojeny od listopadu 1994. Úřad městské části vykonává rozšířenou působnost pro samostatné městské části Praha-Dolní Měcholupy, Praha-Dubeč, Praha-Petrovice a Praha-Štěrboholy

Prahu 22 tvoří Uhříněves, Pitkovice a Hájek u Uhříněvsi a od července 2001 je správním obvodem  pro městské části Praha-Královice, Praha-Nedvězí, Praha-Kolovraty a Praha-Benice.

Vyberte prosím kraj: