VOLBY 2018 DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ

Komunální volby 5. a 6. října 2018

Vyhledávání kandidátek

Abyste mohli zjistit, zda u Vás TOP 09 kandiduje, připravili jsme vyhledávání kandidátek. Můžete hledat rovnou dle názvu konkrétního území nebo nechat si vypsat kandidátky v kraji či okrese. Kandidátky se průběžně doplňují.


Pět priorit komunální politiky

1. Otevřené město aneb cesta k jednoduché a srozumitelné veřejné správě

Obecní a městské úřady jsou zatíženy ohromným množství byrokracie a papírování, které je třeba usnadnit a přizpůsobit na míru každé obci či městu. Služby budou fungovat lépe... více.

2. Výdaje pod kontrolou aneb investujeme a nezadlužujeme

Prosazujeme povinné zveřejňování soutěží a smluv bez výjimek. Chceme odpovědné investice v obcích a úsporné hospodaření – neprojídáme městské rozpočty, ale rozumně... více.

3. Moderní infrastruktura aneb kvalita rozhoduje

Obec a pod ní spadající organizace musí fungovat maximálně transparentně, stejně tak i veřejné zakázky týkající se dopravní výstavby. Jsme proti zadávání zakázek jednomu... více.

4. Důstojný život v obci aneb pomoc mladým a potřebným

Je čas otevřít obce lidem s handicapem skrze úpravy veřejných prostor a bezbariérové přístupy na úřad. Je třeba lépe pečovat o seniory, poskytovat jim služby jakými je např. rozvoz... více.

5. Kultura především aneb podpora kulturního života v obcích a městech

V našem chápání nepředstavuje kultura pouze výdaj, ale je také velkou příležitostí pro podnikatelskou sféru a potenciálním významným zdrojem příjmů. V rámci naší kulturní... více.

Perthen: Jak se s Pochem střelit do vlastní nohy
25. 6. 2018

Perthen: Jak se s Pochem střelit do vlastní nohy

Premiér Andrej Babiš (ANO) opakovaně říká, že nehodlá prezidentu Miloši Zemanovi navrhnout do funkce ministra zahraničí europoslance za sociální demokracii Miroslava Pocheho. Jako důvod svého rozhodnutí uvádí údajný rozdílný přístup Pocheho k migraci a nesouhlas prezidenta a komunistů. Tím se dostává do otevřeného sporu se sociálními demokraty a ohrožuje vznik vlastní koaliční vlády.

Celý článek
Nová formace pro komunální volby: VRCHLABÍ DO TOHO!
18. 6. 2018

Nová formace pro komunální volby: VRCHLABÍ DO TOHO!

Po dlouhé době budou mít vrchlabští voliči výraznou alternativu k nabídce současného vedení města. Do říjnových komunálních voleb míří nová kandidátka s názvem Vrchlabí do toho!, kterou vedle nezávislých osobností společně podpořily TOP 09, Zelení a KDU-ČSL.

Celý článek
EVROPO DO TOHO!
17. 6. 2018

EVROPO DO TOHO!

Neformální setkání s europoslancem Jiřím Pospíšilem, ekonomem Radkem Špicarem a řadou překvapení

Nová formace Vrchlabí do toho! Vás zvou na neformální setkání s europoslancem Jiřím Pospíšilem a ekonomem Radkem Špicarem. 

Celý článek
DKoalice – nové seskupení jde do komunálních voleb ve Dvoře Králové
14. 5. 2018

DKoalice – nové seskupení jde do komunálních voleb ve Dvoře Králové

Do podzimních komunálních voleb ve Dvoře Králové nad Labem vstoupí nové seskupení s názvem DKoalice. Společný program pro město se rozhodly voličům nabídnout místní organizace TOP 09, KDU-ČSL a Strany Zelených. Jejich kandidátku doplní nezávislí kandidáti.

Celý článek
TOP 09 a LES představily lídry pro komunální volby
9. 5. 2018

TOP 09 a LES představily lídry pro komunální volby

Spolupráci v letošních komunálních volbách dnes oficiálně oznámili zástupci TOP 09 a Liberálně ekologické strany (LES). Představili osobnosti kandidáty na starosty ve městech Dvůr Králové nad Labem, Jičín, Náchod, Trutnov, Vrchlabí a také lídra a kandidáta na primátora Hradce Králové. Společný postup stran v kraji osobně podpořil předseda TOP 09 Jiří Pospíšil.

Celý článek
Tomková: Na Den Země jsme uklidili pod vlakovým nádražím
30. 4. 2018

Tomková: Na Den Země jsme uklidili pod vlakovým nádražím

V našem městě se už z veřejných úklidů stává tradice. Péče o prostor, kde žijeme totiž není nikdy dost. A tak jsme se na dubnový Den Země připojili s úklidem zatáčky pod vlakovým nádražím ve Dvoře Králové nad Labem i my. 

Celý článek
Tomková: Chceme slušného premiéra a slušnou vládu
9. 4. 2018

Tomková: Chceme slušného premiéra a slušnou vládu

V pondělí 9. dubna jsme se ve Dvoře Králové přidali k dvacítce měst v celé republice, kde se konaly demonstrace vyzývající Andreje Babiše k rezignaci. 

Celý článek
1 2 3
Články 21 - 27 z 27
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme