Rok 2016, TOP 09 a vy. Co vás zajímalo nejvíc?

31. 12. 2016

I my jsme na konci roku počítali. Ale proto, abychom zjistili, co vás nejvíc zajímalo v souvislosti s TOP 09 v roce 2016. Nemusíte hádat. Byly to naše argumenty k elektronické evidenci tržeb. Právě ty si na webu top09.cz přečetlo suverénně nejvíce z vás, téměř 20 tisíc.

Je zřejmé, že hlavní politické téma roku, bylo i pro vás zajímavé. I proto jsme se snažili vám nabídnout další pravidelné informace v rámci projektu. Pokud jste neviděli, mrkněte na stránku Faktomylů.

Zaujal vás také Seznam nesvobody, kterým jsme chtěli upozornit na návrhy, kterým současná vláda omezuje vaši svobodu. Kromě kritiky jsme si ale dali práci také s tím, abychom vám nabídli řešení bez omezení.

Zajímali jste se také o naše nové senátory – Tomáše Czernina a Jiřího Růžičku. Jejich životopisy si na webu, který během roku prošel kompletní proměnou, přečetly další tisíce lidí. Jsme rádi, že jste si u nás hledali informace také o dalších osobnostech. Mnoho z vás chtělo číst také o starostovi Jaroslavu Zedníkovi a lékaři Tomáši Trčovi nebo spisovateli Davidu Žákovi či primáři Peteru Hromádkovi.

Nejčtenější rozhovor webu je z letošního června. S titulkem „Já se nevzdám“ jste s odpověďmi Miroslava Kalouska strávili průměrně více než šest minut.

A k čemu jsme vydali tu nejčtenější tiskovou zprávu? Byla jí blesková reakce TOP 09 na dohodu mezi Pekingem a Prahou, která zavazuje hlavní město Prahu uznávat Tchaj-wan jako nedílnou součást čínského území.

Vy jste nás četli a my vám děkujeme!

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09