TOP 09: Prosíme voliče o podporu i ve druhém kole

12. 10. 2014

TOP 09 děkuje svým voličům za důvěru, kterou projevili našim kandidátům v prvním kole senátních voleb. Dovoluje si požádat, aby voliči svoji důvěru potvrdili a podpořili svým hlasem ve druhém kole naše kandidáty, kteří byli úspěšní: Michaelu Vojtovou v obvodu Kladno, Ivo Jahelku v obvodu Pelhřimov, Adolfa Klepše v obvodu Trutnov i Martina Gregoru na Strakonicku.

Na základě dohody TOP 09 a ODS o společném postupu v senátních volbách prosíme naše voliče, aby podpořili ve druhém kole všechny kandidáty ODS.

V obvodech Ostrava-město, Karviná, Cheb a Louny, kde ve druhém kole proti sobě stanou kandidáti ČSSD a ANO, podporuje TOP 09 kandidáty sociální demokracie. ČSSD je na rozdíl od hnutí ANO 2011 demokratická a předvídatelná strana, byť vychází z naprosto odlišných ideových základů než TOP 09.

V hlavním městě Praze skončila TOP 09 těsně druhá s rozdílem jednoho mandátu. TOP 09 je připravena vést s politickými partnery konstruktivní jednání o koaliční radě hlavního města Prahy s jasnými limity, že vylučuje spolupráci s KSČM a hnutím ANO 2011. Nepovedou-li tato jednání k cíli, je TOP 09 připravena být akceschopnou a kvalifikovanou opozicí, která bude zájmy svých voličů a hlavního města Prahy obhajovat se stejnou energií, jako to činila v předešlém funkčním období.

Karel Schwarzenberg, předseda TOP 09

12. 10. 2014

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme