Oko na punčoše s Petrou Buzkovou

26. 7. 2023
„Něco chystáme,“ vzbudila pozornost šéfka Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová z TOP 09, když zveřejnila s tímto trochu tajemným vzkazem společnou fotografii s dříve nejpopulárnější političkou, exministryní školství, sociální demokratkou Petrou Buzkovou.

Lidé, kteří Pekarovou Adamovou sledují na sociálních sítích, podle reakcí spíše tápou, co chystají současná a bývalá politička z různých částí politického spektra.

Vysvětlení je přitom poměrně jednoduché. Pekarová Adamová se rozhodla využít současné popularity podcastů a rozjela také svůj nový, ryze ženský podcast nazvaný Oko na punčoše.

Zatím natočila čtyři díly, s Adélou Horákovou ze sdružení Jsme fér, které usiluje o prosazení možnosti manželství i pro páry stejného pohlaví, předsedkyní Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Danou Drábovou, bývalou šéfkou Poslanecké sněmovny, nyní senátorkou za ODS Miroslavou Němcovou, a s neúspěšnou kandidátkou na prezidentku Danuší Nerudovou. Díl s exministryní školství Petrou Buzkovou je další v řadě.

„Fotografie je z natáčení podcastu. V nejbližších dnech bude na sociálních sítích,“ řekl iDNES.cz mluvčí šéfky Sněmovny Martin Churavý.

Všechny díly si můžete pustit na Spotify.

iDNES.cz, 26. 7. 2023

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme