TOP 09 procestuje republiku tramvají

20. 9. 2013

Prahou v pátek 20. září projede mimořádná tramvajová linka. Ve speciálních vozech, které budou celé odpoledne brázdit ulice hlavního města, totiž budou moci cestující promluvit se zástupci TOP 09. 

Tramvají, která symbolicky směrem k předčasným volbám vyjede ve 14 hodin z Vozovny Střešovice, se s cestujícími projede předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg, 1. místopředseda strany Miroslav Kalousek a podporovatelé TOP 09 z řad známých osobností.  Kromě nich bude s voliči debatovat také Stanislav Polčák, Daniel Korte, Gabriela Pecková, František Laudát, Markéta Adamová, Jiří Koubek, Martin Plíšek a Zuzana Chlupáčová.

Jízdu zpestří horňácká hudecká muzika Miroslava Minkse, podávat se bude moravský burčák. Plánované jsou i tři půlhodinové přestávky, při kterých bude u vybraných zastávek prostor k delším diskusím (podrobný jízdní řád naleznete v příloze). Speciální linka skončí svou páteční cestu ve 20 hodin na náměstí Jiřího z Poděbrad.

„Tramvaj v drtivé většině případů jede dopředu. To se mi vzhledem k některým krokům pana prezidenta jeví jako příhodné srovnání,“ okomentoval zítřejší akci Stanislav Polčák, který jde do voleb z druhého místa pražské kandidátky a s heslem „Bránit naši ústavu“.

Mimopražští cestující o setkání s politiky nepřijdou - tramvaje a trolejbusy s osobnostmi TOP 09 postupně projedou i dalšími českými a moravskými městy.

Na tramvajovou cestu po republice vyjíždíme v pátek 20. září ve 14 hodin ze zastávky Vozovna Střešovice!

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme