Schwarzenberg: Kdokoliv bude zvolen, má moji stoprocentní podporu

24. 11. 2019

Na celostátním sněmu TOP 09 vystoupil i její čestný předseda strany Karel Schwarzenberg.

„My staří dědci už pomalu odcházíme, ale vím, že je na vás, aby naše děti a naši vnuci měli to štěstí žíti v podobných podmínkách. Braňte to prosím a jděte do práce. My jsme sice skvělá parta, jako strana, kamkoliv jsem v krajích českých zavítal, tak jsem viděl bezvadné lidi. Ale jako spoustu mých přátel a včetně mě samotného někdy nedostatečně pracujeme, nejsme dosti pilní, nepracujeme v plném nasazení, přičemž ta doba to prosím požaduje, abychom opravdu všude pro tuto stranu pracovali. Ne kvůli straně, ale kvůli těm hodnotám, o kterých jsem mluvil a kvůli existenci svobody našich dětí a našich vnuků. Prosím, abyste si to opravdu uvědomili,“ řekl Karel Schwarzenberg a dodal: „Přeji vám silné nasazení a přeji oběma kandidátům mnoho štěstí. Kdokoliv bude zvolen, má moji stoprocentní podporu, dokavaď je ještě dědek starej nějaké podpory schopný.“

(red)