6. 10. 2010

Za několik málo dní se uskuteční volby do zastupitelstva městské části Praha 4. Na stránkách Naší 4 jsme Vám představili kandidáty TOP 09. V tomto vydání naleznete prezentaci našich programových priorit pro Prahu 4, které byly formulovány ve spolupráci s Vámi. Chci Vám proto poděkovat za všechny Vaše náměty a doporučení.

Současně si Vás dovoluji vyzvat k účasti v nadcházejících volbách. Jde v nich skutečně o hodně. O to, zda radnice bude otevřená a přívětivá ke svým občanům a jejich názorům, o to, zda se bude odpovědně a transparentně nakládat s veřejnýmifi nancemi, o to, zda se budeme v naší městské části cítit bezpečně a také o to, zda mladí lidé, rodiny s dětmi a senioři budou mít širší zázemí ve volnočasových, sportovních a kulturních aktivitách, které radnice pořádá nebo podporuje.

TOP 09 Vám nabízí 45 kvalitních kandidátů, vždy po devíti, v pěti volebních obvodech. Tvoříme jeden tým a garantuji Vám naši jednotu a čitelnost i po volbách. Pokud chcete podpořit změny k lepšímu a naplnění našeho hesla „Praha 4 má na víc“, označte prosím křížek do rámečku před název naší politické strany. Podpoříte tak všech devět kandidátů TOP 09 na kandidátní listině v daném volebním obvodu.

Velmi Vám za všechny naše kandidáty děkuji za Vaši podporu ve volbách a slibuji Vám, že ji nezklameme!

Mgr. Martin Plíšek
kandidát TOP 09 na starostu Prahy 4