TZ: Zastupitelstvo Prahy 4 bude rozhodovat o rozpočtu a o vypovězených nájemních smlouvách na 99 let

7. 2. 2014

První zasedání zastupitelstva městské části Praha 4 roku 2014 se uskuteční 13. února od 10:00 v prostorách Nuselské radnice. Pro členy klubu zastupitelů za TOP 09 to bude zároveň první zasedání pod novým předsedou klubu zastupitelů Janem Kotíkem. Ten v této funkci nahradil Janu Marsovou, která na konci roku rezignovala na svoji funkci z důvodu plnění mateřských povinností.

Zasedání zastupitelstva je veřejné. Každý občan Prahy 4 se může nejen zúčastnit, ale i také vystoupit s problémy, které ho „pálí“. Lze předpokládat, že hojně diskutovaným bude bod týkající se rozpočtu městské části a problematika nájemních smluv na 99 let pod zprivatizovanými domy, které současná radnice nyní, dle názoru TOP 09, vypověděla protiprávně.

„TOP 09 považuje výpovědi z nájmu ze strany vedení městské části za protiprávní jednání a požaduje, aby radnice vzala výpovědi zpět a vše řešila v souladu s platnými právními předpisy. Jakožto opoziční strana, vyhýbající se pouhým populistickým gestům, chceme občanům Prahy 4 zaručit, aby se nemuseli obávat o své domovy,“ uvedl Jan Kotík, předseda klubu zastupitelů TOP 09 Praha 4.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme