10. 10. 2013

Včerejšího dne, 9. 10. 2013, doslova vběhla do další fáze kontaktní kampaně pražská kandidátka do PSP ČR Markéta Adamová. Namísto klasických způsobů oslovení občanů, které využívají protikandidáti, zvolila poněkud netradiční formu a za účasti dalších kolegů započala běžeckou trasou Libeňský zámek – Florenc. Na tento první běh budou navazovat další a kandidátka si klade za cíl proběhnout jednotlivými úseky napříč celou Prahou.

Heslo této kampaně, "Víme, kam jdeme", pozvedla a vyměnila za poněkud svižnější a jejímu naturelu bližší formu. V rámci akce "Víme, kam běžíme" se chystá postupně proběhnout napříč Prahou a oslovit tak větší množství potenciálních voličů. Start prvního běhu v rámci její domácí Prahy 8 měl na starost známý zpěvák Dan Bárta a  netradiční kampani přihlížel i pražský primátor Tomáš Hudeček.

Běh napříč Prahou včera odstartoval i za účasti dalších kandidátů do Parlamentu. Úvodního výběhu se účastnil také Jiří Koubek, Tomáš Slabihoudek a dalších 11 odvážných běžců. Společně se snažili oslovit potenciální voliče na trase Libeňský zámek – Florenc a zpět. Při této příležitosti zvládali nejen rozdávat propagační materiály, program strany, ale i množství úsměvů. K nejžádanějším patřila placka s "Agentem 009 TOP Karlem". Zároveň diskutovali nejen o politických tématech, ale i o běžných starostech lidí, s kterými se cestou setkali.

„Pozitivní vnímání akce a vyjadřovaná podpora je motorem, který nás žene kupředu.", říká Markéta Adamová, iniciátorka této kampaně.  Přes všechen shon a nepřízeň počasí vyběhneme znovu a společně tak doprovodíme Markétu tam, kam patří – do lavic Poslanecké sněmovny, kde bude zastupovat zájmy nás všech.

Autor článku: Ondřej Vojtíšek

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme