TZ: Na pivu s Karlem v nuselské restauraci U Bansethů

7. 10. 2013

Při jedné ze svých zastávek Karel Schwarzenberg navštívil i Prahu 4. Nuselská restaurace U Bansethů hostila již z prezidentské kampaně oblíbené setkání Na pivo s Karlem. Start setkání byl naplánován na 20:00, ovšem již dlouho předtím nebylo možné v restauraci najít volné místo, kam by se dalo posadit. Zájem byl opravdu veliký a nebylo možné uspokojit všechny. Mnoho hostů se tísnilo i vestoje těsně u vstupu do restaurace.

Hlavní host večera a předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg přijel s malým zpožděním, jelikož se účastnil také narozeninového koncertu kapely Plastic People of the Universe v Paláci Akropolis. Hosté restaurace ale rozhodně nemuseli čekat pouze na Karla Schwarzenberga. Na setkání dorazili i další kandidáti do PSP ČR v čele s předsedou regionální organizace TOP 09 Praha 4 Martinem Plíškem. Hostům se věnovali i Daniel Korte, Naděžda Pasiarová a Jiří Koubek.

Krátce před půl devátou dorazil hlavní host večera Karel Schwarzenberg. Tou dobou se již všichni kandidáti na poslance živě věnovali hostům restaurace. Řešilo se opravdu téměř vše, od osobních zájmů, zdravotnictví, školství až třeba po oblíbená jídla, domácí zvířata či sport. Zájem hostů restaurace byl opravdu veliký a to nejen o osobní rozhovor s Karlem Schwarzenbergem, ale také o společnou fotku s ním, volební program a nové odznáčky, připodobňující předsedu TOP 09 slavnému agentovi Jejího veličenstva. Nakonec tedy úplně plná restaurace diskutovala nad příjemně vychlazeným plzeňským pivem.

Další možnost, jak se potkat s předsedou TOP 09 Karlem Schwarzenbergem, budou mít obyvatelé Prahy 4 v úterý 8. 10. 2013 v restauraci U Bezuchů v Kunraticích.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme