TZ: Karel Schwarzenberg navštívil Svatováclavské velebení

1. 10. 2013

Sobotní Svatováclavské velebení v parku Jezerka poctil svou návštěvou předseda TOP 09 pan Karel Schwarzenberg. Tato akce, kterou pořádá městská část Praha 4, se konala již poosmé a přilákala velké množství návštěvníků, mezi kterými převládali zejména rodiče s dětmi.

Pohodové sluneční odpoledne si v nuselském parku, v největší pražské městské části, bezpochyby užil i lídr pražské kandidátky TOP 09 pan Karel Schwarzenberg, který si ve svém nabitém programu našel čas na návštěvu této akce. Pro něj i ostatní příchozí byl připraven bohatý program, stánky se sladkostmi, nebo medovinou. Velmi oblíbenými byly nafukovací atrakce, cizokrajná zvířata a malé šelmy z cirkusu Berousek.

Během své návštěvy prohodil předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg několik slov s návštěvníky, popřál hodně štěstí do života malému mimimku v kočárku. Nakoupil si několik druhů oříšků, prý pro pevné nervy do finálových týdnů předvolební kampaně.

Předsedu TOP 09 na Svatováclavském velebení doprovázel předseda místní organizace TOP 09 Praha 4 Jan Petr a další členové pražské kandidátky, jako například Martin Plíšek, Stanislav Polčák, Markéta Adamová a Naděžda Pasiarová.

Karel Schwarzenberg navštíví Prahu 4 v dalších týdnech ještě minimálně dvakrát. Nejdříve se ve čtvrtek 3. října zastaví na kus řeči v nuselské Restauraci U Bansethů na akci Na pivo s Karlem a v rámci stejné akce hned následující úterý 8. října v kunratické Restauraci U Bezuchů. Všichni jste srdečně zváni.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme