TOP 09 Praha 4: Návštěva na Kypru vrhá na starorstu a zástupce radnice negativní světlo (Parlamentní listy)

5. 12. 2013

V posledních dnech se v médiích objevily fotografie a informace o návštěvě a jednání starosty MČ Prahy 4 Pavla Caldra, místostarosty Jiřího Bodenlose a radního Martina Píši s vicepremiérem Serdarem Denktaşem, jedním z nejvyšších představitelů Severního Kypru, mezinárodně neuznávaného státu. Uvedeného jednání se také podle všech indicií zúčastnil kontroverzní lobbista Ondřej Palounek.

„Přestože starosta Caldr ve vyjádření pro Českou pozici a Český rozhlas tvrdí, že se jednalo o soukromou návštěvu během dovolené a žádné oficiální záležitosti se neprobíraly, nabízí se několik otázek, na které by měl, podle názoru Klubu zastupitelů TOP 09 pan starosta a další účastníci odpovědět,“ uvedla Jana Marsová, předsedkyně Klubu zastupitelů TOP 09 Praha 4.

„Klub zastupitelů TOP 09 Praha 4 tuto kauzu vnímá jako událost, která vrhá na radnici Prahy 4 a na její zástupce velmi negativní světlo, a proto budeme na nejbližším zasedání zastupitelstva, které se koná ve středu 11. prosince 2013, požadovat od výše uvedených radních řádné vysvětlení,“ uzavírá předsedkyně Klubu zastupitelů TOP 09 Praha 4 Jana Marsová.

http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/TOP-09-Praha-4-Navsteva-na-Kypru-vrha-na-starorstu-a-zastupce-radnice-negativni-svetlo-295715

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme