9. 12. 2013

Předvánoční čas se kvapem blíží a doba spojená se stresem, sháněním dárků ale i rodinnou pohodou a zdobením bytu je časem, kdy bychom se měli rozhlédnout kolem sebe a zkusit zlepšit i náš životní prostor. Rádi bychom tedy apelovali na obyvatele Prahy 4 s tím, že pokud vědí o poničených dětských hřištích, senior parcích nebo celkově o veřejném prostoru, který by si zasloužil zvýšenou pozornost a péči, budeme velmi rádi, pokud nás na to upozorníte.

Právě nyní je nejlepší čas, jelikož se tvoří rozpočet na rok 2014 a my bychom do něj velmi rádi zařadili co možná nejvíce podnětů právě od občanů Prahy 4. Byť jsme momentálně v opozici, chceme se opravdu přiblížit potřebám lidí žijících s námi na Praze 4. Společně zde žijeme, společně se staráme a nikdo z nás nestojí o poničené lavičky, prolézačky pro naše děti nebo zařízení nesloužící svému účelu.

Víme, že společnými silami dokážeme nejen zvelebit veřejný prostor ale především zlepšit naši společnou životní úroveň. Není to pouze o opravách laviček a prolézaček pro děti. Mnohdy zapomínáme, že peníze z rozpočtu jsou zapotřebí i na další všední drobnosti našeho života, jako jsou výměna písku na veřejných pískovištích, dostatek papírových pytlíků ke košům na psí exkrementy, údržba záhonů a další činnosti, které většinou bereme jako samozřejmost. Pojďme se ale spojit a společně dát dohromady místa na Praze 4, o kterých víme, že se na ně zapomíná, nebo se dokonce cíleně přehlíží ze strany radniční koalice.

Rádi bychom vám všem dali možnost se vyjádřit. Prostřednictvím předsedy místní organizace TOP 09 Praha 4 máte jedinečnou možnost. Stačí zaslat e-mail na adresu: jan.petr@praha4.cz. Následně se zasadíme o to, aby všechny vaše připomínky a podněty byly vzaty v potaz a náš společný prostor na Praze 4 byl opravdu místem, kde chceme vychovávat naše děti nebo zestárnout.

Mgr. Jan Petr, zastupitel MČ Prahy 4 a předseda MV TOP 09 Praha 4

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme