Regionální sněm TOP 09 v Praze 4 zvolil sehrané vedení

9. 6. 2021

Jedna z nejpočetnějších regionálních organizací má po svém čtvrtečním sněmu staronové vedení. Post předsedy obhájil již počtvrté v řadě Michal Hroza, současný místostarosta a radní Prahy 4 pro kulturu a majetek. Jeho místopředsedy jsou opět Petr Dukát a Karel Fíla, místostarosta Kunratic.

„Vážím si důvěry, kterou ve mě vkládají moji spolustraníci a věřím, že jejich očekávání naplním alespoň tak, jako v minulých volebních obdobích. V této složité době se soustředíme především na náš region a pomoc lidem, které zasáhla koronavirová krize nejvíc. Zároveň se však blíží podzimní volby do poslanecké sněmovny a regionální podpora naší celorepublikové koalice bude určitě velmi důležitá,“ řekl Michal Hroza po znovuzvolení.

Předsednictvo regionální organizace doplňují členové Kateřina Klímová z Kunratic, Dušan Brabec, Květoslav Vlk a Jan Piskač.

Členové TOP 09 Praha 4 si zároveň zvolili i delegáty na blížící se krajský sněm TOP 09 Praha. Místostarosta Hroza na něm bude obhajovat post krajského místopředsedy.

Petr Kučera, správce webu

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme