Podporují nás: Feri, Kroupa nebo Kubešková

1. 10. 2018

Kandidátku TOP 09 v Praze 4, v čele s Michalem Hrozou, podporují i známé a veřejně činné osobnosti. Těší nás, že naší kandidátce fandí jak vrcholová sportovkyně a reprezentantka Anna Kubešková, tak i mladý a nadějný politik Dominik Feri, nebo novinář a zakladatel projektu Paměť národa Mikuláš Kroupa.

Dominik Feri

Dominik Feri: „Na kandidátce TOP 09 Prahy 4 mě baví, jaká je to skvělá parta. Nejsou to jen spolupracovníci, ale také přátelé, a to je pro dobrou správu městské části moc důležité. Michal Hroza je mi blízký tím, že je také muzikant. Zatímco já hraju na klavír, Michal ovládá saxofon, což je základ pro kvalitní jazz. Věřím, že Topka na Praze 4 je nejlepší volba!“

Anna Kubešková

Anna Kubešková: „TOPce na Praze 4 moc fandím. Michala Hrozu, který kandiduje na starostu, znám již několik let a jeho práce pro Paměť národa má pro mě velkou hodnotu a velmi si jí vážím. V programu oceňuji hlavně změnu parkovacího systému. Na Praze 4 totiž už dvacet let trénuji a několik let tam i bydlím, problémy s parkováním tak řeším téměř denně."

Mikuláš Kroupa a Michal Hroza

Mikuláš Kroupa: „S Michalem Hrozou se díky spolupráci na projektu Paměť národa známe už dlouhá léta. V měsících po komunálních volbách v roce 2014, kdy byl Michal radním pro kulturu, jsme spolu přivedli tento důležitý projekt i do základních škol na Praze 4.“