Michal Hroza: Lídři STANu na Praze 4 jsou bez výjimky odchovanci hnutí Andreje Babiše

21. 9. 2018

Co nejvíce vyčítáte současnému vedení městské části?

Městská část Praha 4 v tomto končícím volebním období bohužel celkově zaostala za rozvojem úspěšných městských částí. Je to vidět v mnoha oblastech – od chybějící infrastruktury přes malou nabídku dostupného bydlení, nedotažená řešení problému parkování, zhoršující se služby pro seniory až po zanedbaná veřejná prostranství a zeleň. Chceme to změnit a víme jak na to!

Co Praha 4 nejvíce potřebuje?

Praha 4 jako nejstarší městská část potřebuje důstojný domov pro seniory. Je potřeba, aby si současná koalice přiznala, že původní projekt seniorského domu dovedla ke krachu. Připravíme nový, který bude respektovat jak potřeby seniorů, tak místních obyvatel. Stávající koalice nechala veřejná prostranství a zeleň zpustnout. My si přejeme Prahu 4 čistou a upravenou. Za každý metr čtvereční musí někdo odpovídat. Zavedení chytrého systému parkování, který nebude z občanů Prahy 4 dělat cizince ve vlastním městě. Je čas začít úřad ovládat z mobilního telefonu nebo tabletu. Zavedeme možnost elektronického podání a vyřízení agendy na úřadu městské části.

Proč neudělala TOP 09 v Praze 4 společnou kandidátku se STAN?

Lídři STANu na Praze 4 jsou bez výjimky odchovanci hnutí Andreje Babiše, za kterého Lukáš Zicha, Ondřej Růžička i Zdeněk Pokorný kandidovali v minulých volbách na předních místech. Zároveň jsou jako členové rady přímo odpovědní za úpadek, kterým městská část v posledních letech trpí.