Informace z volebního sněmu naší regionální organizace konaného dne 2.2.2012

3. 2. 2012

Včera proběhl v prostorách radnice městské části Praha 5 na Smíchově volební sněm naší regionální organizace, jehož hlavním cílem bylo zvolit nové výkonné orgány naší regionální organizace. Sněm byl zahájen s malým zpožděním, způsobeným technickými problémy přibližně v 18:15 a moderátorem sněmu byl zvolen pan Václav Novotný.

Po úvodních formalitách pan Novotný, který vedl naši organizaci v uplynulých dvou letech a který se rozhodl znovu na funkci předsedy nekandidovat, přednesl přítomným členům jménem celého výboru Zprávu o činnosti výboru RO v tomto období. Pan Petr Praus, jako předseda Revizní komise naší RO pak seznámil všechny přítomné se Zprávou revizní komise.

Poté proběhla vlastní volba do výkonných orgánů naší regionální organizace. Z ní vzešli do příštího dvouletého funkčního období jako členové těchto orgánů následující dámy a pánové:

 

Výbor RO:

Vojtěch Šeferna – předseda

Radek Dlesk – místopředseda

Soňa Dóžová – místopředsedkyně

Šárka Klímová – členka

Michal Štěpař – člen

Petr Praus – člen

Václav Novotný – člen

Zdeněk Bartošek – člen

Jakub Lapáček – člen

 

Revizní komise

Kateřina Helikarová – předsedkyně

Antonín Krejčík - člen

Iva Arnoštová – členka

Ivana Todlová – náhradník

Zděněk Wachfaitl – náhradník

Tomáš Zvala - náhradník

 

Hostem sněmu byl poslanec a předseda naší krajské organizace, pan František Laudát, který na závěr přednesl projev, ve kterém všechny přítomné obšírně seznámil s aktuálním vývojem na politické scéně, zejména na celostátní úrovni.

Po kratší diskuzi pak byl sněm ukončen přibližně ve 21:30.

Radek Dlesk

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme