Mgr. Ondřej Počarovský

Místopředseda TOP 09 Praha 10, místopředseda klubu zastupitelů TOP 09 MČ Praha 10

Věk

47

Rodina

Ženatý, 3 děti

Vzdělání

Speciální pedagogika na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy,

V rámci dalšího vzdělávání absolvent psychoterapeutického výcviku SUR, výcviku v rodinné systemické terapii psychosomatických poruch a výcviku v intergrativní supervizi ČIS.

Praxe

Po ukončení studia na vysoké škole pracoval v nízkoprahovém zařízení pro uživatele drog. V další praxi pak pokračuje v pozici ředitele nestátní neziskové organizace zabývající se prevencí a léčbou dětí, mladistvých a rodin s problematikou závislosti, poruch chování etc. Klinicky pracuje jako certifikovaný terapeut a adiktolog.

Členství v odborných společnostech/redakčních radách: člen SOFT – Society of Family Therapy, ČAA, člen Českého institutu pro supervizi

Práce pro hl. město Praha a Městskou část Praha 10

  • člen zastupitelstva MČ Praha 10,
  • člen Výboru zdravotně sociálního,
  • člen Komise výchovně-vzdělávací,
  • člen Komise pro kulturu a přidělování čestného občanství,
  • člen DR Integračního centra Praha,
  • člen Protidrogové komise Rady hl. města Prahy,
  • člen expertní komise TOP 09 pro zdravotnictví a sociální politiku.

V roli zastupitele hl. města Prahy nebo zastupitele Městské části Praha 10 se podílel na přípravě a prosazení řady projektů a dokumentů, napříkad Koncepce a strategie protidrogové politiky hl. města Prahy pro rok 2014 - 2020 (ZHMP), příprava a realizace mezinárodní konference Nové horizonty protidrogové politiky ve středoevropských metropolích, člen programového výboru.

Dále se podílel na projektu Aktivní město Praha 10 - podpora čtenářské gramotnosti, projektu Cena bratří Čapků pro nejúspěšnějšího pedagoga Prahy 10, Projektu dotačního programu v rámci služeb paliativní péče.

Zavedl v Městské části Praha 10 Projekt zajištění komplexního programu všeobecné primární prevence rizikového chování dětí na prvním a druhém stupni ZŠ Prahy 10.

Stál u přípravy a realizace komplexu veřejných služeb Veřejná jídelna, Rodinné centrum, Městská knihovna - pobočka Malešice

Praha 10 je moje milé místo pro život. Tady vnímám své kořeny a zde prožila své životy část mé rodiny.

 

Počarovský: Zlepšujeme kvalitu jídel ve školách v Praze 10
27. 4. 2017

Počarovský: Zlepšujeme kvalitu jídel ve školách v Praze 10

Ve školních jídelnách v Praze 10 přibydou čerstvé ryby a salátové bary. Radní městské části Praha 10 na zlepšení stravy dětí vyčlenili 2,6 milionu korun. Na jeden oběd ve školní jídelně mají kuchařky obvykle 26 až 30 korun včetně DPH, za tuto cenu musí nabídnout polévku, výběr ze dvou hlavních jídel, pití a některý z doplňků stravy.

Celý článek
Počarovský: Jídelna zpříjemní život obyvatelům Malešic
18. 1. 2017

Počarovský: Jídelna zpříjemní život obyvatelům Malešic

V Bytovém domě Malešice, který zrekonstruovala Městská část Praha 10, postupně vzniká celý komplex veřejných služeb. Ve středu se zde otevřela nová jídelna, která denně nabízí obědy nejen pro obyvatele bytového domu, ale pro širokou veřejnost.

Celý článek
TOP 09: Praha 10 potřebuje odpovědnou radnici
1. 6. 2016

TOP 09: Praha 10 potřebuje odpovědnou radnici

Revitalizace strašnické, oprava polikliniky v Malešicích, usnadnění parkování – shodu nad řešením těch největších problémů na Praze 10 předpokládá nová koalice, do které vstoupila TOP 09. 

Celý článek
Počarovský: Počet protidrogových center je nedostatečný
27. 9. 2014

Počarovský: Počet protidrogových center je nedostatečný

„Jsou tu tři malá nízkoprahová centra a čtyři terénní programy, to je na takový počet uživatelů naprosto nedostatečné. Politici nám navíc nepomohou, naopak v objektech ruší nájemní smlouvy...,“ říká předseda magistrátní protidrogové komise a kandidát TOP 09 v komunálních volbách na Praze 10 Ondřej Počarovský. 

Celý článek

Ondřej Počarovský

volební obvod III.

"Mým dlouhodobým zájmem je přispívat k budování a rozvoji občanské společnosti, jejíž klíčovou součástí jsou také nestátní neziskové organizace"

Celý článek
1 2
Články 11 - 15 z 15
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme