Mgr. Zuzana Vandame

členka výkonného výboru TOP 09

Souznění s principy a hodnotami TOP 09, absence „přívětivější“ politické kultury ve veřejném prostoru a chuť zapojit se do života místní komunity mě v roce 2010 motivovaly ke vstupu do této strany.

Vystudovala jsem sociologii a sociální politiku na FSS MU v Brně. V roce 2000 jsem se přesunula do Prahy. Praktickou sociologii jsem aplikovala v mezinárodní společnosti zabývající se výzkumem trhu, prošla jsem reklamkou a na pár let zakotvila ve velké nadnárodní společnosti v oddělení marketingu a rozvoje obchodu.

Po deseti letech, v roce 2010, jsem se vrátila do svého rodného města Uherského Hradiště. Zde pracuji jako marketigová konzultantka pro lokální firmy i neziskový sektor. Zároveň pomáhám svému francouzskému muži rozvíjet firmu zaměřenou na výpočty a vývoj v oblasti letectví.

Máme dva syny ve věku 11 a 13 let.

V roce 2018 jsem byla zvolena do Zastupitelstva města Uherské Hradiště a stala jsem se radní za TOP 09 s podporou studentů a nezávislých osobností.

Ze zkušenosti vím, že každá poctivá cesta za smysluplnými cíli vyžaduje velkou dávku trpělivosti, pokory a nezbytnou sebereflexi.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme