TOP 09 započala své vzdělávací aktivity pod dohledem své interní komise pro vzdělávání. Nyní v aktivitách v oblasti vzdělávání a názorů pokračuje prostřednictvím TOPAZu, think-tanku politické strany TOP 09.

TOPAZ se dále zabývá debatou o celospolečenských tématech s odbornou, nestraníckou veřejností, spoluprací s expertním i komisemi TOP 09, fundraisingem, vytvořením názorové alternativy k materiálům, které jsou vytvářeny veřejnou správou a konečně tvorbou analytických a koncepčních materiálů, které pojednávají o jednotlivých problematikách a navrhují způsoby řešení.

Za podpory TOP 09 byla představena Břevnovská výzva
25. 2. 2013

Za podpory TOP 09 byla představena Břevnovská výzva

„Přiznávám, že ještě před ne tak dlouhou dobou jsem si myslel, že téma komunismu bude už dnes minulostí. Překvapivě se ale naopak velmi aktualizovalo,“ uvedl téma konference think-tanku TOPAZ v Břevnovském klášteře předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg.

Celý článek
Nebojte se reforem. Ministři TOP 09 vysvětlovali
20. 9. 2012

Nebojte se reforem. Ministři TOP 09 vysvětlovali

Ministři TOP 09 umí reformy nejen dělat, ale umí je také vysvětlovat. na konferenci, kterou uspořádala vzdělávací a myšlenková platforma TOP 09 TOPAZ, diskutovali o klíčových změnách ve třech oblastech. Akce se zúčastnila bezmála stovka politiků, členů, kandidátů a příznivců strany.

Celý článek
1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 10 ... 16 17