TOP 09 započala své vzdělávací aktivity pod dohledem své interní komise pro vzdělávání. Nyní v aktivitách v oblasti vzdělávání a názorů pokračuje prostřednictvím TOPAZu, think-tanku politické strany TOP 09.

TOPAZ se dále zabývá debatou o celospolečenských tématech s odbornou, nestraníckou veřejností, spoluprací s expertním i komisemi TOP 09, fundraisingem, vytvořením názorové alternativy k materiálům, které jsou vytvářeny veřejnou správou a konečně tvorbou analytických a koncepčních materiálů, které pojednávají o jednotlivých problematikách a navrhují způsoby řešení.

Proč se zúčastnit našich seminářů?
21. 2. 2012

Proč se zúčastnit našich seminářů?

Po roce existence projektu Vzdělávání TOP 09 můžeme s radostí říci, že je úspěšný. Alespoň tomu napovídají reakce našich účastníků. Váháte-li, zda pro vás mají semináře smysl, váháte-li, zda se jich máte zúčastnit, nechte se přesvědčit těmi, kteří je absolvovali. A přijďte také.

Celý článek
Volby 2012: Připravujeme se už nyní
26. 1. 2012

Volby 2012: Připravujeme se už nyní

TOP 09 bude v kraji kandidovat opět se Starosty

Letošní rok bude opět rokem volebním - čekají nás jak volby do Senátu tak do krajských zastupitelstev. Pro TOP 09 je spolupráce a výměna zkušeností se Starosty v Plzeňském kraji důležitá, a proto budou kandidovat společně pod hlavičkou TOP 09 a Starostové.

Celý článek
1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 16 17