Třetí číslo časopisu TOPlife

12. 8. 2021

Vážení čtenáři,

další číslo TOPlife je tady a mnohé z vás nejpíše zastihlo někde u vody. Což je pro naši redakci skvělá zpráva, protože jste se zajisté už nudili. Prázdniny jsou v plném proudu a cestování po světě v mnohém připomíná legendární počítačovou hru hledání min. Každou cestu do zahraničí obestírá napětí z toho, jestli vytoužená dovolená doslova nevybuchne a neskončí už na českém letišti nebo na hranicích. A když už byl váš tah úspěšný a vítězoslavně jste se dostali do cílové země, den co den nervózně merčíte situaci a doufáte, že si naše vláda, vláda cizí země či letištní personál nevymyslí další překážky, kterými by vám návrat zkomplikoval. Cestování ještě nikdy nebylo napínavější!

Pokud vám tyto neustálé změny už pocuchaly nervy, jako lehce návykový lék na uklidnění doporučujeme právě nové číslo TOPlife. V něm se například dozvíte to, proč je vodáctví životní filozofií libereckého zastupitele Zdeňka Chmelíka a jaká sousední země je na sjíždění řek ideální. Starosta obce Bolatice, Herbert Pavera, se s vámi také podělí o svou vášeň. Pokud ale čekáte rybaření, cyklistiku nebo stavění letadlových modelů, jste vedle jak ta jedle. V rozhovoru se zastupitelem a radním Ústeckého kraje Michalem Kučerou zjistíte, jak moc velkým ekologem je, a předseda pardubické krajské TOP 09 Michal Pilař prozradí, v jakém prostředí se mu pracuje nejlépe. 

Přijde vám, že nové číslo překypuje testosteronem? Není tomu tak. Tereza Vodáková, nejmladší kandidátka do Poslanecké sněmovny za Olomoucký kraj, se rozepsala o svých začátcích v politice. A Zuzana Vandame, lídryně TOP 09 ve Zlínském kraji, se s vámi podělí o dojmy z komunální politiky. 

Letní pohodu u čtení TOPlife vám přeje

Redakce TOP 09

TOPlife č. 1/3 Otevřít celý dokument

Máte tip na některou konkrétní osobnost, o které byste si chtěli přečíst příště? Napište na: jana.pleyerova@top09.cz

Přílohy
PDF TOPlife č. 1/3.pdf (9.2 MB)
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme