TOPlife č. 2/3 Kandidáti do Senátu

6. 9. 2022

Vážení,

letos na podzim tomu bude přesně rok, co jste nám dali důvěru a umožnili koalici SPOLU vyhrát volby. Slíbili jsme vám, že České republice dáme jasný plán a směr, kterým se bude celá země ubírat. Náš slib pro nás představoval především závazek k tomu, že sestavíme kompetentní vládu, která vrátí republiku na Západ a co nejpevněji ji ukotví v evropských i světových organizacích.

Po letech chaosu, klientelismu, populismu a vlády jednoho oligarchy, která vyvrcholila nezvládnutou pandemií, jsme k tomuto úkolu přistoupili se vší vervou a odpovědností. Věděli jsme, že nás čeká obtížné období, nicméně s vypuknutím válečného konfliktu na Ukrajině počítal asi jen málokdo.

Naše vláda už od svého vzniku jasně říkala, že lidem nebude lhát, naopak bude připravená říkat nepříjemné pravdy. A dnes je na čase si přiznat, že nadcházející měsíce mohou být pro většinu z nás velmi složité. V době dnešní energetické i válečné krize je obzvláště zapotřebí, aby v naší legislativě působily osobnosti. Takové osobnosti, které během svého života dosáhly nejenom úspěchů ve své profesi, ale především dlouhodobě prokazovaly morální kvality.

TOPlife č. 2/3 Kandidáti do Senátu Otevřít celý dokument

Jsem přesvědčena o tom, že právě takové osobnosti jsme dokázali oslovit, aby navázaly na úspěch koalice SPOLU a především na hodnoty, které úspěšná značka reprezentuje. V letošních volbách se bude o vaši přízeň ucházet 21 kandidátů, o jejichž kvalitách nepochybuji. Názory těch, kteří kandidují pod značkou TOP 09, najdete na nadcházejících stránkách.

Slíbili jsme vám, že Česko dáme dohromady a že jste to především vy, kdo si zaslouží změnu. Pro to, aby se nám to navzdory složitému období povedlo, potřebují kandidáti do Senátu za SPOLU Vaši podporu. Jedině ve spolupráci se silným Senátem dokážeme důležité změny prosazovat efektivně a včas.

Vaše Markéta Pekarová Adamová

Přílohy
PDF TOPlife č. 2/3 Kandidáti do Senátu.pdf (12.1 MB)
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme