TOP 09 zahájila svoji kampaň mezi lidmi

Prahou projela mimořádná tramvajová linka. Ve speciálních vozech, které dnes odpoledne jezdily ulicemi hlavního města, cestující mohli diskutovat s politiky a kandidáty TOP 09. Už dnes se podobné tramvajové či trolejbusové  linky organizují v dalších krajských městech v zemi, kde chtějí lídři a kandidáti do předčasných sněmovních voleb také debatovat během jízd s občany.

20. 9. 2013

Kontaktní kampaň je pro nás vždy neocenitelná, protože názory voličů a diskuse naši kandidáti rádi vyhledávají. Pražským startem chceme pozvat občany i do dalších měst na jízdy s předsedou Karlem Schwarzenbergem,“ uvedl volební manažer Jaroslav Poláček.

Tramvajová kontaktní jízda odstartovala z Vozovny Střešovice. Projel se jí nejen lídr TOP 09 a předseda Karel Schwarzenberg, ale také 1. místopředseda strany Miroslav Kalousek a známé osobnosti, které podporují TOP 09. S voliči na zastávkách během tří půlhodinových přestávek debatoval i místopředseda hnutí Starostů a nezávislých a dvojka pražské kandidátky Stanislav Polčák a další kandidáti za Prahu. Exposlanec a kandidát do sněmovny Daniel Korte si s horňáckou hudeckou muzikou zazpíval, cestující pak mohli ochutnat moravský burčák.

Martina Týblová
tisková mluvčí TOP 09

V Praze 20. 9. 2013

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme