Putnová: Běháme Vám příkladem

2. 4. 2011

Anna Putnová, poslankyně TOP 09 a předsedkyně Výboru pro vědu, vzdělání, kulturu,mládež a tělovýchovu PS PČR, postavila svůj tým na start pražského půlmaratonu. Annu Putnovou doprovodil na nejoblíbenější běžecké akci v České republice a jednom z nejrychlejších maratonů v Evropě poslanecký kolega Josef Cogan a velký tým z jejího domovského Brna.

Běhu jsme se zúčastnili zejména proto, abychom svým vlastním výkonem a osobním postojem ke zdravému životnímu stylu dali příklad i dalším. Už dlouho ze své pozice propaguji více pohybu pro děti. Byla to v podstatě taková zábavná osvětová akce,“ okomentovala s úsměvem Putnová.

„Snažím se sportovat co nejčastěji. Sám mám dva syny a vím, jak je pro ně pohyb důležitý. Toto vědomí se bohužel ze současné společnosti ztrácí, přitom by stačilo jen trochu více výchovy a jsem si jistý, že by se četnost civilizačních chorob snížila. Proto jsem výzvu Anny Putnové hned přijal,“ řekl ke své účasti na půlmaratonu poslanec TOP 09 Josef Cogan.

 

2. 4. 2011                                                                                                                           TOP 09

TOP 09
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme