Michaela Vojtová má podporu ODS, KDU-ČSL, Šrámkové (KAN) i Kasala (SD-SN)

Michaela Vojtová, kandidátka do Senátu pro obvod 30 - Kladno získala pro druhé kolo senátních voleb podporu pravicových stran i jejich kandidátů.

15. 10. 2014

Ekonomku a kladenskou patriotku podporuje proti jejímu protikandidátovi kromě nominující TOP 09 a Starostů také Občanská demokratická strana a KDU-ČSL. Podporu Michaele Vojtové (TOP 09 a Starostové) vyjádřili také kandidáti z prvního kola senátních voleb - Jana Šrámková (KAN) a Karel Kasal (SD-SN).

Jana Šrámková voličům vzkazuje: „Bohužel to nevyšlo, ale želízko v ohni zůstává a proto Vás všechny prosím - dejte hlas Michaele Vojtové.“ Podobný vzkaz vyslal voličům i Karel Kasal: Jděte, prosím, ve druhém kole voleb do Senátu Parlamentu ČR volit a odevzdejte svůj hlas paní Michaele Vojtové. Věřte, že tím podpoříte i realizací našich společných cílů.“

„Velmi si vážím této podpory a věřím, že voliči přijdou a využijí svého práva rozhodnout o pravicovém směřování Senátu a především o své senátorce z Kladna i ve druhém kole tento víkend,“ řekla Michaela Vojtová.

Natálie Červencl Tomková, manažerka TOP 09 Středočeský kraj

15. 10. 2014

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme