Gazdík: Nevolte ty, co Vás zase chtějí obrat

21. 10. 2013

Vážení,

ČSSD se stejně jako Miloš Zeman v kampani rád a hlasitě staví na stranu menších a slabších. Přitom slibují, že chtějí změnit rozdělení daní a zase obrat malé obce a celý náš venkov. Plán sociální demokracie se opírá o vytvoření fondu, o jehož čerpání budou opět rozhodovat politici v Praze. "Braňte svoje právo na férovější rozdělení daní. Nevolte ty, co Vás zase chtějí obrat," vyzval Petr Gazdík, předseda hnutí Starostové a nezávislí.

"Nechceme nové dělení medvěda. Nechceme další korupční prostředí. Starostové nejsou nesvéprávní. Vědí, kam je potřeba investovat," dodává Gazdík, který vede kandidátku TOP 09 ve Zlínském kraji. 

Příslib přidat peníze velkým městům jasně ukazuje, že ČSSD na lidech v menších obcích a na venkově nezáleží. 8 miliónů občanů by díky tomuto postoji přišlo o těžce vybojované peníze z férovějšího rozdělení daní. Teď, pár dnů před volbami, ČSSD slibuje, že to změní. "Stáli jsme a budeme stát na straně slabých a prospěšných. Chceme bohatší a silnější obce, ne velký a dražší stát," řekl Miroslav Kalousek. 

Za změnu v rozpočtovém určení daní jsme bojovali šest let. TOP 09 s podporou Starostů návrh prosadila a již letos obce získají až o 12 miliard více. 

Zastavte s námi tento zvrácený socialistický experiment. 

Chcete vědět víc o tomto tématu, navštivte www.obcelidem.cz.

Informace o plánu ČSSD naleznete zde.

Jaroslav Poláček
volební manažer TOP 09

V Praze 21. 10. 2013

Přílohy
PDF Víme, co chceme.pdf (221.4 kB)
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme