Čekněte se v TOP 09

…a víte, kam jdete. TOP 09 vstupuje na další sociální síť

23. 9. 2013

TOP 09 a její podporovatele baví sociální sítě. Strana, která má v Česku nejvíce příznivců na Facebooku a Twitteru, nyní rozjíždí zcela nový a unikátní projekt – síť Foursquare. 

Foursquare je geolokační služba, která je v současné době zároveň také celosvětovou oblíbenou sociální sítí. V roce 2012 ji ve své kampani využil i Barack Obama. Pomocí  Foursquaru a jeho mobilní aplikace mohou uživatelé na jakémkoliv místě, které navštívili, nechávat hodnocení a tipy na různé zajímavosti. Díky tomu se pak může každý, kdo se připojí, kdykoliv a kdekoliv ve svém okolí najít třeba ověřenou restauraci, sportoviště, park nebo i krajské TOP centrum.

Novou službu se rozhodla využít také TOP 09. Na nově založené Foursquare stránce TOP 09 je totiž možné už dnes najít všechny krajské kanceláře. Tato stěžejní kontaktní místa jsou v dosahu nejen pro voliče a podporovatele strany, ale pro všechny zájemce. Pokud se uživatel Foursquaru zastaví na některé z krajských kanceláří a „čekne se“ (tedy označí se v aplikaci tak, že se nachází právě v krajské kanceláři), může mimo jiné získat od TOP 09 malé překvapení – placku s volebním sloganem strany: VÍM, KAM JDU. A TY?

„Snažíme se maximálně otevřít naši stranu a její zázemí, Foursquare by proto mohla být další sociální síť, která nám pomůže v navázání skutečného, nikoliv jen virtuální kontaktu mezi kandidáty a voliči,“ říká volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček. Kromě toho se zájemci mají šanci dozvědět daleko více informací o aktivitách v zázemí strany, promluvit si se zástupci i politiky TOP 09 a jednoduše zjistit více o tom, jak krajské zastoupení politické strany funguje.

TOP 09 je mezi českými politickými stranami velmi progresivní, co se týká využívání sociálních sítí, novinek a moderních technik v komunikaci. Se svými příznivci neustále komunikuje a pravidelně také pořádá osobní setkání. Minulý víkend se v sídle strany opět sešly desítky z nich, aby diskutovali o tom, jak na sociálních sítích efektivně komunikovat. Akce s názvem  LIKE pro topku ukázala, že o spojení politiky a sociálních sítí je velký zájem.

Zkuste Foursquare, ať víte, kam jdete. 

Martina Týblová
tisková mluvčí TOP 09

V Praze 23. 9. 2013

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme