Blažek: Co více dodat?

Komentář předsedy TOP 09 na Vysočině Jiřího Blažka

Máme za sebou nejkratší měsíc v roce. Přesto se během těchto osmadvaceti dnů událo několik událostí, které nemohu nechat bez komentáře. Divím se, že senátoři nehnuli zadkem a nepodepsali žalobu na Klause 25. února, vždyť to byla symbolika. Nový slaví, starého chtějí žalovat a komunistická poslankyně Semelová truchlí na Olšanech.

4. 3. 2013

Nově zvolený prezident Miloš Zeman připravuje oslavy, odcházející prezident Václav Klaus se připravuje na své další působení a komunisté uctívají památku prezidenta Klementa Gottwalda, hromadného vraha. Slova poslankyně Semelové, kde tvrdí, že tato svoboda je pro pár vyvolených, pro pár zbohatlíků, pro korupčníky a pro církve, kterým se dá majetek z našich kapes a že Únor 48 otevřel cestu k naději lidstvu, jsou holý nesmysl a urážka všech, kteří se i s nasazením životů snažili o demokracii.

Každý z nás má právo ptát se těch, kteří vstupují do veřejného života, na to, co mají doma za dveřmi. Pokud totiž nejsou slušní ve svém soukromí, nečekejme, že budou slušní ve veřejné funkci.

Jiří Blažek
předseda TOP 09 na Vysočině

idnes.cz-blog, 4. 3. 2013

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme