Zabráníme drancování státní kasy

Česku ujíždí vlak a prohlubující se krize nás uvrhá do ekonomických problémů. Současná vláda rozhazuje na všechny strany a nemyslí na budoucnost. Nezajímá ji, že brzy nebude na důchody, vzdělávání pro naše děti ani na kvalitní zdravotní péči. Inflace roste do astronomických výšin a zdražování nabírá na obrátkách. To vše po volbách zastavíme. Přijďte k volbám. Teď jde o všechno!

24. 9. 2021

Ulice v Praze chci bezpečné, ne zavřené!

Neustálé uzavírky a všudypřítomné výkopy nás Pražany opravdu netěší. Zavírání důležitých dopravních tepen vede k nárůstu dopravy, hluku a emisí v rezidenčních oblastech, a to chci změnit. Bezpečí a komfort obyvatel je na prvním místě.

Ulice v Praze chci bezpečné, ne zavřené!

Česko patří do Evropy!

Naše země je srdcem Evropy a tak to i musí zůstat. Prezident a lidé kolem něj se snaží nás zaprodat totalitním režimům. Nedopusťme to. Spolupracujme se zeměmi, které sdílejí společné hodnoty. Je jen na nás, abychom uhájili prosperitu a dobro naší země.

Česko patří do Evropy

Čas na práci i na rodinu

Každá žena se chce věnovat své rodině a já nejsem výjimkou.  Proto podporuji flexibilní trh práce. Je důležité, aby se firmám vyplatilo zaměstnávat ženy na částečné úvazky a aby mohly více pracovat z domova. 

Čas na práci i rodinu

Stop drancování státní kasy

Česku ujíždí vlak a prohlubující se krize nás uvrhá do ekonomických problémů. Současná vláda rozhazuje na všechny strany, nabírá nové úředníky a nemyslí na budoucnost. Nezajímá jí, že nebude na důchody nebo bezplatné školy pro naše děti. Po volbách bankrot státu zastavíme.

Stop drancování státní kasy

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme