Zabráníme drancování státní kasy

Česku ujíždí vlak a prohlubující se krize nás uvrhá do ekonomických problémů. Současná vláda rozhazuje na všechny strany a nemyslí na budoucnost. Nezajímá ji, že brzy nebude na důchody, vzdělávání pro naše děti ani na kvalitní zdravotní péči. Inflace roste do astronomických výšin a zdražování nabírá na obrátkách. To vše po volbách zastavíme. Přijďte k volbám. Teď jde o všechno!

24. 9. 2021

Ulice v Praze chci bezpečné, ne zavřené!

Neustálé uzavírky a všudypřítomné výkopy nás Pražany opravdu netěší. Zavírání důležitých dopravních tepen vede k nárůstu dopravy, hluku a emisí v rezidenčních oblastech, a to chci změnit. Bezpečí a komfort obyvatel je na prvním místě.

Ulice v Praze chci bezpečné, ne zavřené!

Česko patří do Evropy!

Naše země je srdcem Evropy a tak to i musí zůstat. Prezident a lidé kolem něj se snaží nás zaprodat totalitním režimům. Nedopusťme to. Spolupracujme se zeměmi, které sdílejí společné hodnoty. Je jen na nás, abychom uhájili prosperitu a dobro naší země.

Česko patří do Evropy

Čas na práci i na rodinu

Každá žena se chce věnovat své rodině a já nejsem výjimkou.  Proto podporuji flexibilní trh práce. Je důležité, aby se firmám vyplatilo zaměstnávat ženy na částečné úvazky a aby mohly více pracovat z domova.

Čas na práci i rodinu

Stop drancování státní kasy

Česku ujíždí vlak a prohlubující se krize nás uvrhá do ekonomických problémů. Současná vláda rozhazuje na všechny strany, nabírá nové úředníky a nemyslí na budoucnost. Nezajímá jí, že nebude na důchody nebo bezplatné školy pro naše děti. Po volbách bankrot státu zastavíme.

Stop drancování státní kasy

Galerie