Podporovatelé Zdeňka Tůmy

Vyjádření podporovatelů kandidáta TOP 09 na pražského primátora Zdeňka Tůmy

12. 10. 2010

Jsme velice vděčni za Vaši podporu, které se těší náš kandidát na pražského primátora Zdeněk Tůma. Mezi jeho příznivci nalezneme i spoustu osob, které známe, jak z oblasti vědy, ekonomie, tak i kulturního života. Někteří z nich se chtěli s Vámi podělit o své názory.

 

 

 

trestikova Manažerské schopnosti se možná dají měřit, nezkorumpovatelnost se možná dá odhadnout. Instinkt neměří ani neodhaduje. Já věřím Zdeňku Tůmovi. Prostě a bezpečně mu věřím.

Helena Třeštíková, režisérka a pedagožka

 

 

Tadeaš Věrčák, muzikusPan Tůma, ač nehulí a tuším, že popíjí střídmě, jest chlapík mého gusta (že je milovníkem sportu mu odpouštím díky své vrozené velkorysosti) a v pravdě člověk kvalit, jež mu mohu jen závidět. Proto mně nikterak nečiní újmu mu veřejně svou podporu vyjádřit a věřím, že podobných lidí, ač jich není mnoho, by bylo na místech, kam směřuje, potřeba více.

Tadeáš Věrčák (Tadun), kytarista a skladatel

 

meda MládkováŽádám všechny ty, kteří mi věří, kteří mě znají osobně nebo pouze moji práci, aby podpořili kandidaturu Zdeňka Tůmy na úřad pražského primátora. V Praze se mi podařilo zřídit Museum Kampa, které bylo letos v březnu vybráno slavným francouzským časopisem GEO jako jedno z nejkrásnějších muzeí Evropy. Je v tom 10 let mého života, kdy jsem musela bojovat proti závisti, nenávisti a korupci. Zdeněk Tůma nabízí s odvahou, nadějí a odhodláním své služby národu, který miluje a kterému věří. Potřebuje naši, vaši důvěru. On vás jistě nezklame. Já osobně mu věřím totálně.

Meda Mládková, mecenáška

 

Václav HavlíčekJsem přesvědčen, že vedení Prahy potřebuje v současné době především špičkového managera a ekonoma, za nějž docenta Zdeňka Tůmu nepochybně považuji. Jeho odborné kvality jsem měl možnost sledovat v souvislosti s desetiletým působením v pozici guvernéra České národní banky. V průběhu posledních pěti let dále vysoce oceňuji jeho působení v roli člena Vědecké rady ČVUT, kde významně přispěl ke zdůraznění významu ekonomického vzdělávání i myšlení při modernizaci našich učebních plánů i k manažerskému řízení naší technické univerzity.

Prof. Ing. Václav Havlíček, CSc., rektor ČVUT

 

zamecnik miroslavZděněk Tůma je jeden z nejsolidnějších a nejspolehlivějších lidí, které jsem v životě poznal.

Miroslav Zámečník, ekonom

 

 

Stefan Milkov

Já budu pana Tůmu volit, neboť se domnívám, že je ten pravý muž, který má stanout   v pozici primátora. Mám k tomu několik důvodů: jednak je to kandidát strany, kterou jsem volil v parlamentních volbách a hodlám tak učinit i teď, za druhé jsem přesvědčen, že je to člověk, který již svou dosavadní prací zcela jednoznačně prokázal své charakterové, morální a profesionální kvality. A co je pro mne nejdůležitější, vstupuje do politiky neposkvrněn a s čistým štítem. Všechny ostatní považuji již za, bohužel, ať tak či onak "zaháčkované", a po zkušenostech s pražskou komunální politikou, kdy si většina zastupitelů pletla zastupitelskou demokracii s výhodným osobním businessem, musím býti ve střehu.

Stefan Milkov, sochař, výtvarník, hudebník

 

Josef pleskot"Praha si nemůže dovolit slabé primátory, kteří nedokážou politicky formulovat potřeby rozvoje (proměn) města. Věřím, že Zdeněk Tůma může tím silným primátorem být. Praha to opravdu potřebuje! Přeji mu ve volbách úspěch, kterému snad pomůže i můj hlas."

Josef Pleskot, architekt

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme