TOP 09: Jsme nuceni opakovaně požádat o zařazení „Čističky“ na program jednání

10. 1. 2011

Klub pražských zastupitelů za TOP 09 opakovaně žádá, nyní v reakci na dopis primátora Bohuslava Svobody, o zařazení bodu „Ústřední čistírna odpadních vod“ na program jednání Zastupitelstva hl. m. Prahy 20. 1. 2011.

Pražští zastupitelé za TOP 09 odeslali dne 23. 12. otevřený dopis Bohuslavu Svobodovi a žádali jej, aby byl na nejbližší jednání Zastupitelstva zařazen bod týkající se tendru na rekonstrukci čističky odpadních vod na Císařském ostrově. TOP 09 považuje danou problematiku za naprosto zásadní a trvá na tom, aby byla co nejdříve projednána.

Primátor Svoboda reagoval na dopis Klubu zastupitelů 6. 1. 2011. Doporučil jim navrhnout změnu programu jednání až na zasedání Zastupitelstva. Zároveň ujistil, „že komplexní projednání této problematiky bude Radou hl. m. Prahy zařazeno na některé z příštích jednání Zastupitelstva hl. m. Prahy.“

Obáváme se toho, že bude projednání celé věci stále odsouváno a rozmělňováno. Tendr je ale natolik problematický, že není z našeho hlediska možné, aby se řešil takovýmto způsobem. Proto jsme nuceni náš apel opakovat,“ sdělil Tomáš Hudeček, předseda Klubu pražských zastupitelů za TOP 09.

Alžběta Plívová

V Praze 10. 1. 2011

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme