Starosta Prahy 11 Dalibor Mlejnský sledování Agenturou ABL nevysvětlil a za křivé nařčení představitelů TOP 09 se neomluvil

8. 2. 2011

Na mimořádném zasedání zastupitelstva městské části Praha 11 dne 7.2.2011, které bylo svoláno na návrh všech opozičních zastupitelů (TOP 09 a Hnutí pro Prahu 11) s cílem  projednat  podezření ze sledování komunálních politiků a občanů na Praze 11 firmou ABL, se pan starosta Mlejnský od této kauzy jednoznačně nedistancoval. Naopak dlouze všem zastupitelům vysvětlil, jak přátelské vztahy má s panem ministrem Bártou.

Po omluvě ministra Bárty premiérovi Petru Nečasovi a přiznání, že si ABL prověřovala současné i bývalé vedení radnice, se starosta Mlejnský i předseda regionální organizace ODS Janeček odmítli omluvit představitelům TOP 09, které lživě nařkli těsně před komunálními volbami, že by mohli za celou kauzou sledování stát.

Z tohoto důvodu důrazně žádáme pana starostu Mlejnského a předsedu ODS Prahy 11 pana Jiřího Janečka, aby se za své výroky před komunálními volbami omluvili a odstoupili ze svých funkcí.

Dále žádáme pana starostu Dalibora Mlejnského a pana Jiřího Janečka, aby se veřejně vyjádřili, že o sledování před zveřejněním informací v médiích nevěděli, nikdy nebyli v kontaktu s panem Pertlíčkem, který prováděl dle informací MF Dnes toto sledování politiků, že s ním nikdy nemluvili, netelefonovali si, nespolupracovali a nic si od něj, ani od nikoho jiného, nejen neobjednali, ale ani nepřevzali.

Stanislav Urbánek, Jan Vašíček
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme