Renata Sabongui zahájila svoji kampaň před senátními volbami

10. 9. 2014

Renata Sabongui včera společně s TOP 09 oficiálně zahájila svoji kampaň  pro letošní doplňující volby do senátu. Ty se konají již ve dnech 19. a 20. září 2014. V případě zvolení by nahradila v senátorské lavici dalšího zástupce TOP 09 Jaromíra Štětinu, který nyní působí jako europoslanec.Mezi klíčová volební témata Renaty Sabongui patří především podpora rodin s dětmi a začínajících malých a středních podnikatelů, také důstojné stáří seniorů a oblast kultury a sportu. 


„Jsem ráda, že mohu kandidovat za stranu TOP 09 a velmi si vážím této možnosti. Mojí hlavní volební motivací je služba lidem, s nimiž se každodenně setkávám a mluvím s nimi o jejich problémech. Jsou pro mě zásadní hnací silou a inspirací pro hledání řešení, co vše můžeme společně zlepšit,“ vysvětluje Sabongui kandidující pod číslem 5.

V případě, že žádný z kandidátů nezíská v 1. kole přes 50 % hlasů, 2. kolo se bude konat o týden později 26. a 27. září 2014. Pražané mohou na Praze 10 volit ve 104 volebních místnostech. Přesné adresy volebních místností jsou dostupné ZDE pod Seznamem ulic a volebních okrsků.
Renata Sabongui (*10. 2. 1960) v PříbramiMezinárodně uznávaná pedagožka, producentka a manažerka. Absolvovala Konzervatoř a  HAMU v Praze.  Po studiích začala vyučovat balet a tanec v Rakousku a Německu a po revoluci vyučovala v USA. Zde mezi její žáky patřila například i dcera amerického prezidenta Billa Clintona Chelsea. V USA jako první a dosud jediná zorganizovala Český festival na prestižní scéně Kennedy Centera ve Washingtonu D.C. V letech 1998 - 2000 vedla zahraniční oddělení Národního divadla. Mimo jiné je známa svým přátelstvím s kambodžským králem Norodomem Sihamonim.
Renata Sabongui patří k prvním propagátorům cvičení pilates. Aktuálně působí jako pedagog a věnuje se podnikání v oblasti produkce kulturních akcí a výuky pilates. Je vdaná, má dceru Claire (22) a  syna Jiřího (11).

Další informace dostupné na:  www.novasenatorka.cz


Kontakt pro média:Robert Hladilrobert.hladil@epicpr.cz, +420 723 554 714

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme