Praha: Zahajujeme kampaň „Politik v obýváku“

16. 8. 2012

Do zcela nového typu kampaně se zapojí čtyři kandidáti na senátory za pražské obvody – právník Jaroslav Vondráček (17), novinář Viliam Buchert (23), zastupitel Ladislav Kunert (20) a architekt Zdeněk Zavřel (26). První „obývákový mítink“ spouští TOP 09 a STAN už zítra. Debatovat do pražské rodiny půjde kandidát za obvod 17 Jaroslav Vondráček.

Kandidáti do Senátu za TOP 09 a Starostové v pražských obvodech tento týden začínají novou kontaktní kampaň Politik v obýváku. Kandidáty si mohou občané pozvat na návštěvu přímo k sobě domů - do obýváku. Společně s rodinou, přáteli nebo sousedy je v soukromí řádně vyzpovídat a debatovat s nimi o současné politice a o jejich plánech. „Rozhodli jsme se předvolební kampaň posunout na novou úroveň. Místo předvolebních neosobních mítinků se snažíme politiku přiblížit lidem,“ říká manažerka TOP 09 Eva Marečková.

Kandidáti získají lepší kontakt s voliči a mohou se inspirovat názory konkrétních lidí, se kterými se setkají. Politika začíná doma. Víc, než si myslíte.

„Rozhodl jsem diskutovat s lidmi víc a osobněji. Tento typ kampaně mě láká, myslím, že si s lidmi můžeme říct víc a lépe se poznat. Je pro mě důležité znát názory těch, které budu v Senátu zastupovat,“ říká právník Jaroslav Vondráček. Právě on bude již tento čtvrtek prvním politikem na návštěvě. Hostiteli budou manželé z Prahy – Modřan a diskutovat s kandidátem přijdou také jejich čtyři sousedé.

Už dnes si lidé mohou zvát politiky do svých obýváků na kontaktní adrese: info@pha.top09.cz. Lidé mohou pozvat kandidáta ze svého obvodu také telefonicky (255 790 801). Jedinou podmínkou je, aby se k diskusi přidalo minimálně pět lidí.

Celostátně se do „obývákové kampaně“ zapojí více než dvacítka kandidátů. Chybět mezi nimi nebude předseda STAN a lídr kandidátky do Zlínského kraje Petr Gazdík, jednička jihomoravské kandidátky Jan Vitula nebo kandidáti do Senátu - poslanci Jaroslav Lobkowicz a Michal Janek.

V Praze 15. 8. 2012 Eva Marečková, krajská manažerka Praha

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme