Nové vedení TOP 09 Praha 2, předsedou zvolen radní Michal Zuna

7. 3. 2019

Regionální sněm TOP 09 Praha 2 zvolil na další 2 roky nové vedení. Novým předsedou se stává Michal Zuna a místopředsedou Michael Grundler. Do regionálního výboru byli zvoleni Jana Cagašová, Tomáš Halva, Radek Janda, Albert Kubišta a Michal Orság.

„V následujících dvou letech budeme především pokračovat v aktivní práci v radě a zastupitelstvu MČ Praha 2 a zaměřovat se na další rozvoj regionální organizace. Před námi je mnoho práce na plnění bodů z programového prohlášení. Na některých z nich budeme spolupracovat i s Magistrátem hlavního města Prahy,“ říká nově zvolený předseda TOP 09 Praha 2 Michal Zuna.

„Regionální organizace TOP 09 Praha 2 je jednotná se stabilně zvoleným vedením. Jedním z cílů bude rovněž další navyšování členské základny, které úspěšně začalo po parlamentních volbách 2018
a aktivní komunikace politiky TOP 09 na Praze 2 s veřejností,“
doplnil Michal Zuna.

TOP 09 Praha 2 po loňských komunálních volbách navázala v činnosti koalice z minulých let. Na Praze 2 nás v nyní v zastupitelstvu zastupují místostarosta pro správu majetku Michael Grundler, radní pro bezpečnost Michal Zuna a předsedkyně bezpečnostní komise Jana Cagašová.

Petr Kučera, krajský manažer TOP 09 Praha

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme