Adamová: Skvělý výsledek v Praze je pro nás velkou motivací začít řešit problémy, které hlavní město má

12. 10. 2021
Koalice SPOLU získala v Praze 40 procent hlasů. Nejvíce preferenčních hlasů, více než 48 800, získala lýdrině pražské kandidátky a předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová.
"Moc Vám za to, milí Pražané, děkuji! Tato neuvěřitelná podpora a fakt, že Andrej Babiš hlavní město považoval spíš za nepřítele než za partnera, je pro nás velkou motivací začít řešit problémy, které Praha má a které se dotýkají nás všech.
Řeč je třeba o dostavbě pražského okruhu, který má na starosti nejen hlavní město, ale i stát. Ten v tom ke smůle všech dlouhodobě selhával a ti, kteří dojíždí do práce autem, si zažívají na vlastní kůži pekelné chvilky každý den," říká Markéta Pekarová Adamová.
"Ale není to jen o dopravě. Vláda má velký dluh i vůči podnikatelům, jejichž koncentrace je v Praze nejvyšší, a na které doteď zaklekávala. My tohle sevření konečně uvolníme. A já se na to moc těším. Díky, že jste v tom s námi," dodává.
Za skvělý výsledek v Praze poděkoval voličům i předseda TOP 09 Praha Jiří Pospíšil.
"Chceme vám strašně moc všem poděkovat za obrovskou podporu, kterou kandidáti SPOLU v Praze získali.
Výsledky jasně ukazují, že pražskému voliči se projekt spolupráce programově blízkých pravicových stran líbí a bylo by dobré ho protáhnou do budoucna," naznačuje možnost budoucí spolupráce Pospíšil. 

Petr Pelc, krajský manažer TOP 09 Praha

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme