Metropolitní plán – budoucnost, kterou můžeme ovlivnit

13. 6. 2018

Metropolitní plán je jeden z nejdůležitějších dokumentů, který bude určovat budoucí podobu hlavního města Prahy. Pořizovatelem Metropolitního plánu je Odbor územního rozvoje MHMP, zpracovatelem je Institut plánování a rozvoje hlavního města Prahy (IPR Praha), v jehož rámci zpracování plánu zajišťuje Kancelář metropolitního plánu. 

Představení návrhu MPP pro veřejnost s následnou diskusí bude probíhat v Centru architektury a městského plánování (CAMP), Vyšehradská 57, Praha 2. Termíny konání jsou: 13. června a 28. června vždy od 19:00. Další termíny budou doplněny. Více o možnostech seznámení se s MPP najdete ZDE

Mobil infostánek bude po městských částech putovat do 28. června a navštíví celkem sedmnáct míst v různých městských částech. Na každém místě se zdrží vždy dva pracovní dny. Pracovníci IPR Praha budou připraveni vysvětlovat plán na místě, se zaměřením na problémy konkrétních lokalit. 

Do 31. července probíhá v CAMPu výstava o Metropolitním plánu. Vystaven je hlavní výkres i vybraná schémata. Do 27. července je možné plán každý všední den konzultovat s odborníky. 

Tištěnou informační brožuru a více informací naleznete ZDE

Připomínky k Metropolitnímu plánu lze zasílat ZDE.

 

(red)

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme