Regionální sněm TOP 09 Praha 6 si zvolil staronové vedení

Regionální výbor má za úkol zvítězit v parlamentních a v komunálních volbách na Praze 6

18. 6. 2017

Po úvodních projevech hostů, kdy účastníky postupně pozdravili europoslanec Jiří Pospíšil, senátor Jiří Růžička, a předsedové a členové ostatních politických stran v Praze 6 Jan Lacina, Marian Hošek, Martin Polach, Pavel Weber a René Pekárek došlo na volbu členů regionálního výboru, který má za úkol dovést TOP 09 k vítězství v parlamentních a komunálních volbách. Pro nové vedení navrhl Ondřej Kolář 7 členů RV.

Regionální sněm TOP 09 Praha 6 následně téměř jednomyslně zvolil Ondřeje Koláře předsedou regionální organizace. Regionální sněm TOP 09 Praha 6 poté zvolil Petra Exnara a Ondřeje Duška místopředsedy regionální organizace. Dalšími členy RV zvolil sněm Marka Baxu, Jana Chabra, Jakuba Janíka a Tomáše Mandlíka. Štěpán Žežula byl zvolen předsedou regionální revizní komise. Členkami revizní komise se staly Lucie Weitzová a Darja Bartlová.

Volby:
2017 poslanecká sněmovna - Hlavní město Praha
Osobnosti:
Marek Baxa, Ondřej Dušek, Petr Exnar, Jan Chabr, Jakub Janik, Ondřej Kolář, Tomáš Mandlík

Krajská kancelář TOP 09 Praha

Malostranské náměstí 266/5
118 00 Praha 1 - Malá Strana

Úřední hodiny:

Po, St od 9:00 do 15:00 h.

Regionální manažerka:

Zuzana Pelechová